Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 January 2013

Deepak : Baju Untuk Rosmah

Bhai...  hahaha... gua nak tanya lu aaa... lu ader dengar tak benda-benda lain yang dihadiahkan oleh Deepak Jaikishan kepada Rosmah Mansor...  Walaupun gua malas nak amik pot pasai pendedahan Deepak selama nih.. tapi ... gua terpaksa gak amik pot pasai nak cari kaitan kenaper Deepak beri hadiah juta-juta kepada Rosmah Mansor....

Aderkah Deepak nih ader hati dengan Rosmah? Aderkah Deepak cuba membeli hati Rosmah? Aderkah Deepak cuba untuk merampas Rosmah Mansor dari Najib Razak... hahaha... semua tue gua pikir la bhai... hahaha... gua cari kaitannyer...

Kalu nak kata Deepak nih adik angkat kepada Rosmah Mansor.... Tak la pulak..... Kalu nak katakan yang Deepak nih aderlah "anak ikan" kepada Rosmah... errr.. takkan la anak ikan kena sponsor mak ikan kot.... hahahaha

Habis tue... aper agaknyer aaa... Maybe la kot Deepak nih nak bertanding dalam PRU13 ... dier nak jadi calon PRU13 kot.... hahaha... agak-agaknyer kat kawasan Parlimen maner yang dier nih nak bertanding.... Errr... Brickfields tue bukan kawasan Parlimen.. hahaha... Brickfields tue cuba sebahagian jer.... hahaha...

Jadi... kalu Deepak sebenarnya nak bertanding dalam PRU13... gua rasa dier patut belikan baju nih untuk Rosmah Mansor... kan Rosmah Mansor suka kepada bling-bling... hahahaha... tak la mahal maner.... hahaha....


1 comment:

  1. tp dulu pernah terbaca lah deepak ni pernah ..... dgn kak ros.

    entahlah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja