Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 January 2013

Maksum Ker?

Bhai.... Gua takmo nak ulas mender... lu tengok dan baca jer aper yang gua paparkan dan linkkan kat sini.... okeh.... dan simpan jer la komen lu dalam hati jer... sebab nanti karang kena tulah dan daulat.... hahahaha ... cam siot jer...






5 comments:

  1. Seltan mana tak suruh kita taat setia kat Islam? Semua yg hampeh pegangan agamanya anak beranak pun akan bertitah, "Islam terbaik", "Allah tu Tuhan kita (saja)" blah blah blah " Melayu wajib taat setia I, M, R"... BS ..realitinya, tak leh buat contoh terbaik apa pun .. seriously NOT a role model to be reckoning! Lagi mau sembang pasal Islam?

    Ok gua folo lu punya cakap ...tu semua gua cakap dlm hati saja.. hehe

    ReplyDelete
  2. Bhai;

    Kalau dah tak bleh komen, izinkan jelah gua gelak guling2 upside down dengan lawak Dewata hantu Raya nih... wakakakaka... wakakakaka... muakakakaka.... hahahahaha....... beta cakap ikut lubang jubor... muakakakaka.... wakakakakaaa.... hahahahaha....

    ReplyDelete
  3. gua gelak dlm hati, komen pun dlm hati....hahaha...gua takut daulat...muahahahaha

    ReplyDelete
  4. Jon,
    Apsal mamat HARDROCK(subjektik) tu salam gan MAHRAM -Lelaki- dia tak laga PP plak.. BODO BTUL LA ANIMAL ni..

    Ckp "animal" takper org tak paham... kuikuikuiikuik..

    LANGSUNGGG TAK BLEH BUAT RUJUKAN LANGSUNG JENIS-JENIS "ANIMAL" BEGINI DLAM MALAYSIA NI

    ReplyDelete
  5. ok ok ok ok....I guling guling je.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja