Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 January 2013

#HKR112 - Koleksi Gambar Terbaek 2013

Bhai... nih gua publishkan sebahagian kecik gambar terbaek yang gua ader dan gua nak namakannya sebagai Koleksi Gambar Terbaek 2013..... hehehe ... boleh kan....... ini stok dari kamera gua.... hahaha... takder maser gua nak rembat gambar orang lain.... hahaha ... so kalu ader sesapa nak guna gambor nih... gua tak mintak duit lu orang.... cuma please bagi la kredit kat gua dengan linkkan blog gua nih... itu jer... Terima kasih daun keladi... Lain kali gua bagi lagi.... hahaha .... boleh ker pantun gua tue??? hahaha

OA yang modern... hahahaa


Tolong dia... tolong angkat pakcik nih..

Pergh... mantop....

Omak.... den kek sini do...

Lu kutuk pakcik... nanti pakcik balun dengan tongkat semambu nih..

Pakcik dah lama bersunat tau.... 

Tolak laju-laju yer nak.... 

Aiyaa... Amoi .... lu punya facebook apa aaa..

Dey kicik.... jangan ambik gambar la...


Alamak... tersilap bendera la pulak...

Walaupun kami bukan orang Malaysia, kami menyokong pro-rakyat

Aiyaa... gua lupa mau buat UMNO punya placard la,,,

I came from Poland .... and still waiting for MyKad. Why Bangla can get one?

Amoi aaa.... gua ada kad media pon takder selamat juga la...

Nak naik ke bulan kena guna roket.... hahaha

Pergh... awek minah saleh brbunga kat rambut tue cun la...

Kalu gua yang capek nih boleh datang... Pasai aper Parpukari dan Papagomo tak berani datang?

Tadi UMNO/BN cakap lu orang dapat duit RM150... skrang gua Sami mau lu derma itu duit...

Guinness Stout Unggeleke Nalladey - Baik Untuk Kesihatan Anda..... hahaha

5 comments:

  1. Pungutan Tol seluruh lebuhraya ke Kuala Lumpur hampir sama musim cuti perayaan .... !!! Tekalah .... !!! Kalau nak cakap 1 juta lebih lagi !!!

    Jebat: Spy With Gadget

    ReplyDelete
  2. Bhai Jebat...

    Tue la pasai... bukan setakat tol... tapi semua RnR meriah... ramai orang singgah.... makan dan minum.... hahaha

    ReplyDelete
  3. haha.. macam2 ragam manusia ye.. rajin dorg ni turun padang

    ReplyDelete
  4. DeeDee PiSCes Za...

    Memang macam-macam ragam.. kalu nak publish semua... penat ooo... gua ader lebih 3000 keping gambar.... mampus..

    ReplyDelete
  5. bhqi c++
    Lawak la lu punye komen..Kah kah kah..
    betul ke bahasa tamil lu translate..Kah kah kah

    Gua nak advise lu pakai Komen Intense debate baru senang org nak drop komen..klu xtai lu bleh tanye kandis.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja