Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 January 2013

Penyiasat Kes Rasuah PM Ditemui Mati

Bhai.... Aper agaknya yang akan bermain difikiran kita kalu kes yang macam nih berlaku di Malaysia... Aper agaknya tanggapan kiter kalu pegawai penyiasat kes rasuah PM ditemui mati tergantung....

Aderkah kita akan kecoh satu Malaysia dengan pelbagai teori dan persepsi... Aper pula yang akan media Malaysia twist citer berkenaan kematian ini....

Tapi pada pandangan gua... Tak mustahil benda macam nih boleh berlaku kat dalam Malaysia... Sebab kat Malayaia nih... Lebih hebat dari citer Tamil yang biasa menayangkan citer rakyat yang menunjukkan orang politik dan polis korup dan tabley pakai..... Hahahaha...


2 comments:

  1. sebelum baca pasti kita ingat pm Malaysia... wakaka.

    ReplyDelete
  2. Bhai GHM...

    Hahaha... skali skala gua troll aper salahnyer kan... hahahaha... jangan mare...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja