Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 January 2013

TMJ Sudah Terkantoi?

Bhai... Ini aper citer nih.. TMJ kata GGK untuk persediaan kalo Sultan Johor turun tengok bola kat Stadium... Tapi... Hahaha... Tapi Annuar Musa kata takder pon isu keselamatan Sultan yang dibincangkan... Hahaha

Tambah lagi ader pegawai GGK yang berpangkat Mejar bagitau yang diorang diarahkan untuk jaga keselamatan pemain dan penyokong JDT.. Hahaha

So... Saper yang kantoi nih.. TMJ atau Annuar Musa... Hahaha... Baru kejap tadi gua tanya kengkawan gua kat Cawangan Khas.. Diorang cakap... Takder arahan pon untuk eskot Sultan ke Stadium pada hari tue...

Jadik... Saper yang salah maklumat nih... Dan siapa yang sudah terkantoi nih???? Hahahaha

2 comments:

  1. kdg aku berterima kasih jugak dgn mahathir nih..sekat skit kuasa sultan..sbb tu lah keluarnya hang jebat. BANkami


    ReplyDelete
  2. Bhai Carlos...

    Bab ini gua ader suker gak.. cuma immuniti tue biler dikurangkan ... sudah kasi lebih plak kat kuasa eksekutif.... lebih power dari legislatif...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja