Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 January 2013

Jangan Sertai Demo #KL112

Bhai .... sila jangan sertai demo #KL112 jika ....

  1. Lu aderlah orang yang gempak hanya di pentas ceramah tapi tak pernah terlibat dengan mana-mana demo
  2. Lu aderlah orang yang jenis pandai keluar statement kat dalam TV dan akhbar, tapi pengecut biler berhadapan dengan demo
  3. Lu aderlah orang yang berfikiran bahawa semua kena perlu permit (sebab lu kalu selalu tanya pasai permit sebelum dijemput pi satu-satu event)
  4. Lu aderlah orang yang mahukan perhatian orang lain (nak glamer) tapi belum pun aper-aper lu dah cabut lari tinggalkan demo dengan dibantu oleh bodyguard lu...
  5. Lu aderlah orang yang dalam hati ader niat nak bersama dengan UMNO/BN walaupun dimulut berbuih cakap bencikan UMNO/BN
  6. Lu aderlah orang yang pentingkan bangsa lu semata-mata (sebab demo #KL112 nih semua bangsa terlibat)
  7. Lu aderlah orang yang kuat percaya PDRM takder buat kerja bodoh membantai rakyat macam orang yang kerasukan (dan semua yang disiarkan kat YouTube itu menfitnah PDRM)
Dan paling penting sekali .....  Lu orang yang ader dalam list nih... jangan gatai-gatai nak tumpang "tui" biler PR dah menang PRU13 nanti.... sebab kalu lu orang tetiba jer dapat jadi calon PRU13 .. pastu biler PR dapat amik alih Putrajaya... muka-muka lu orang nih la yang akan gua baling dengan telor busuk nanti.... so ingat-ingat aaa... gua cuma maleh nak letak nama lu orang dalam artikel nih jer...

Takut nanti kotor dan busuk artikel nih...... 

Pegi mampos sama lu orang (nama gua memang dah simpan ... dan senarai cam celaka nih dah makin hari makin ramai)....



4 comments:

  1. walaupun aku tak p mujur aku tak tergolong dalam golongan tu haha

    ReplyDelete
  2. Bhai Taufik...

    Lu sure tau gua citer tentang saper... hahaha

    ReplyDelete
  3. 'Lu aderlah orang yang mahukan perhatian orang lain (nak glamer) tapi belum pun aper-aper lu dah cabut lari tinggalkan demo dengan dibantu oleh bodyguard lu...'

    ... lagi sial, nak nyelamatkan mamat giler glamer tue, kita pulak yang kena tolak kat bodyguard-bodyguard tue... lagi lebih sial, situasi masa tue still 'green'... kalau dah jadi 'yellow', bolehlah tahan jugak...

    Cobol


    ReplyDelete
  4. Bhai/DeeDee Anonymous (Cobol)...

    Hahaha... kenangan mengusik jiwa kan... hahaha... itu citer kat Jalan Kebun la bhai... lama tue... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja