Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 January 2013

Kalau Stadium Merdeka Tidak Muat...

Bhai... Nih gua ader cadangan.... kalau Stadiunm Merdeka tidak muat....
  1. Kita lepak kat luar Stadium
  2. Kita lepak kat Victoria Institution
  3. Kita lepak kat IPD Dang Wangi
  4. Kita lepak kat Balai Polis Tun HS Lee
  5. Kita lepak kat Stadium Chin Woo
  6. Kita lepak kat Stadium Negara
  7. Kita lepak kat KLSCAH
  8. Kita lepak kat tanah kosong sebelah Stadium Negara
Rasanyer cukup space tue... kalu sejuta orang mari... hahaha....

Aper pon... nasihat gua... sila turun kat Stesen Monorail Hang Tuah... sebab stesen Monorel Maharajalela rasanyer sesak kot.... tak pon ikut jer arahan dari laman blog Tukar Tiub...

PANTAI TIMUR - dari pantai timur - dari Kelantan - Terangganu - dari Pahang ambil komuter ambil lrt di wilayah gombak berhenti di masjid jemek dan bergerak dari sana ke Stadium Merdeka

PERLIS KEDAH PULAU PINANG PERAK sila ambil komuter di slim river di tanjung malim di rawang dan kawasan-kawasan yang sama berkumpul di Masjid Negara dan bergerak ke Stadium Merdeka

NEGERI SEMBILAN naik komuter dari Seremban Kajang Bangi cuba jangan bawa kereta ke dalam kota

SELANGOR - PJ KLANG SHAH ALAM sila ambil komuter sila ambil lrt berhenti di universiti berhimpun di masjid universiti malaya bergerak ke Brickfeilds warga aman sedang menungggu

MAHASISWA dan ANAK MUDA berkumpul di masjid UM bergerak bersama-sama menuju brickfeilds

HIMPUNAN HIJAU berkumpul awal di KLCC

ROYALTI berkumpul awal di KLCC

MUFAKAT berkumpul di Jalan Sultan

SAMM berkumpul di Kelab Sultan Sulaiman

WARGA YANG LAIN datang terus masuk ke Stadium Merdeka

2 comments:

  1. Tuan,

    kalau tanah sekangkang kera semua penuh, kita lepak atas tanah kubur.
    Mau?
    Kahkahkah!

    ReplyDelete
  2. Bhai LL...

    Hahaha... takder hal lepak kat tanah kubur... tapi bagi orang UMNO diorang memang takut... hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja