Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 January 2013

#Listen : Ditinggalkan Keseorangan

Bhai... Gua kesian gak dengan Sharifah Zohra Jabeen... Punya la dier defend macam nak rak polisi UMNO/BN.... Tapi takder sorang orang besar dalam UMNO/BN nak bekap dier... Takder saper nak defend dier... Terkontang kanting dier sorang diri...

Nih memula UUM pon mufaraqah dengan dier... Pimpinan utama UMNO semua buat derk dan tak amik pot nak defend dier ... Malah ramai yang amik peluang taji dier... Hahaha... Bukan tue sajer... Presiden KIMMA pon mufaraqah dan taji dier.... Hahaa.. Siap kata Sharifah Zohra Jabeen nih tak boleh dikawal..

Kalu ader pon ader la sorang dua wanita UMNO yang dok bekap dier... Tapi yang tue pon kena taji gak.. Hahaha

La nih... NC UUM yang tak mau dipersalahkan pasai isu nih pon amik peluang menyalahkan Sharifah Zohra Jabeen... Hahaha... Siap dier taji dan kutuk lagi ader la... Hahaha...

Abis laaaa... Hahaha

2 comments:

  1. hahaha... Prof. tu memang 'lembut'...

    Cobol

    ReplyDelete
  2. so no one listen to her?. hahaha..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja