Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 January 2013

#Listen : Mabuk Ke?

Bhai... Lu pernah jumpa orang mabuk tak? Kalu lu pernah jumpa... Cuba lu ingat camana feel pemabuk nih... Mesti kapla ader mereng kan.... Hahaha... Itu kalu mabuk arak @ todi @ samsu haram @ ketum...... Hahahaha

Tapi kalu mabuk cinta plak.. Dier ader lain skit... Muka banyak senyum... Hati banyak hepi..... Hahaha

Nih kalu mabuk perasan plak camana aaa.... Ader sesapa boleh bagi analisa dan analogi tak.... Hahaha...

Gua bukan aper... Sepanjang hidup nih... Belum pernah dengar citer orang yang menghina orang lain...boleh plak memaafkan orang yang dihina tue... Huh.. Ini macam mana punya pelaq nih... Hahaha... Gila orang nih ader macam-macam jenis la bhai..

Inilah kalu hidup dalam dunia Ace Ventura Pet Detective... Hahahaha

Aper-aper pon.... Persoalannya sekarang nih... Aderkah semua mahasiswa yang dihina tue akan amik tindakan memaafkan orang yang menghina diorang???? Aper kata mintak Pet Detective nih join forum dengan mahasiswa.... Ader brani?

4 comments:

  1. Ini kes mabuk campur datang bulan beb... kah kah kah

    ReplyDelete
  2. A'kum C++

    Saya dah kata dia dah terbalik kuang. Tiru perangai Mahathir, dia selalu betul. Datang dari satu benua kot?

    ReplyDelete
  3. Bhai Mat Inder Sipejuang...
    Mabuk darah la tue yer... hahaha... mampuih....

    Bhai MountDweller...
    Semua jenis yang datang dari Benua Kalingga tue samer perangai kot... hahaha

    ReplyDelete
  4. x surut lgi ego kimma nih ye...hahaha..xpe, kalau PR menang sok, kimma ni la dulu sekali join PR...hahaha...dah masak dgn geng2 nih. Lu ingat dorang ni x standby borang PKR/PAS skang nih?. hahaha..PRU12 tu ari dah ramai pemimpin2 bahagian yg standby borang siap dah isi...hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja