Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 January 2013

Bila Gua Dedahkan...

Bhai.... Bila gua dedahkan sesuatu kepincangan dalam pengurusan keselamatan negara... Sebaik mungkin gua akan cuba elakkan untuk mendedahkan senario sebenar dan aset yang ada dalam perkhidmatan... Walaupun gua banyak akses kepada semua maklumat itu.. Tapi atas dasar patriotik dan keselamatan negara.... Gua takkan dedahkan...

Sori kepada sesiapa yang bertanya detail tentang sistem komunikasi kapal ke kapal dan sistem enkripsi yang digunapakai.. Maaf juga kepada yang bertanya tentang lokasi pusat command center serta sistem yang digunapakai..

Gua harap kepada mana-mana blogger... Walaupun lu orang mau mendedahkan kepincangan dalam perolehan aset dan keupayaan pertahanan negara... Sila tapis sebaik mungkin maklumat yang hendak disalurkan... Kerahsiaan dan keselamatan negara adalah perkara paling utama... Sila berhati-hati dan berjaga-jaga..

Sebab ... Musuh sentiasa dalam proses mengumpul maklumat... Jadi sila amik tindakan proaktif dan prihatin... Ini satu peringatan dari gua yang cukup lama terlibat dalam isu keselamatan negara..

Sekian Terima Kasih...

UPDATE: Hari nih ada urusan di Bukit Aman dan Mindef... Harap dapat berjumpa dengan seseorang di Mindef nanti untuk menyatakan kerisauan gua tentang transponder satelit yang akan disewa oleh ATM.

TAMBAHAN: Buat Ahmad... Maklumat lu ngan gua selamat... Dan aper yang gua ceritakan tue untuk maklumat orang awam jer... Maklumat bagi bukan orang awam aderlah citer lain...

8 comments:

  1. Salam C++

    Yong setuju pendirian miker. Tak sumer kita boleh gebang di ternet ni.

    Sebabanya musuh kita banyak topeng demer. Paling merbahaya yang duduk dalam PR!

    ReplyDelete
  2. sorry Bhai...

    Aku still tak berapa nak faham... apa yang aku baca... PAT cakap ATM akan miliki satelit transponder sendiri by 2014... tapi hang pulak cakap ... sewa... tolong bagi cerah sikit...

    tapi, walaupun tak berapa nak faham... aku percaya ada yang kena jackpot nie...

    COBOL

    ReplyDelete
  3. bro keja apa? ada keja kosong tak? serius ni

    ReplyDelete
  4. betul betul...anonymous sentiasa memerhati..jangan tiba2 mereka bukak #OP sudah..tak pasal2 semua data diceroboh dengan senang.

    ReplyDelete
  5. DeeDee Yong...
    Terima kasih sebab baca artikel kume... dan paham aper pandangan kume... Terima kasih..

    Bhai Cobol...
    Lu carik artikel tue kat BH... baca dan pasti lu akan jumpa statement dier tentang sewaan transponder tue... hahaha

    Bhai Taufik...
    Errr... gua kerja balachi... kerja propaganda, sabotaj dan tugas-tugas khas... hahaha... nanti gua emel lu... kerja kat Partai Komunis Malaya dan Partai Buruh masih banyak lagie... hehehe

    Bhai Carlos...
    Hahaha... itu lar yang gua maksudkan.. dan ader lagi yang lu mungkin terlepas pandang... hahaha

    ReplyDelete
  6. kena baca BH ke?... adui, lama dah aku tak baca BH and seangkatan dengannya...

    COBOL

    ReplyDelete
  7. Bhai...kau ni SB atau MIO?

    ReplyDelete
  8. Bhai Cobol...
    Hahaha... memang nak kena baca BH la bhai... skali skala...

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Gua.... hahaha.... panjang citernyer... dulu gua terlibat ngan BSN.... sebelum diserapkan ke XXX ... dan akhirnya XXXXXXXX

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja