Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 January 2013

Hanya Di Malaysia....

Bhai... Kalu lu nak tau.... hanya kat Malaysia jer... orang mati masih lagi kena gari... maybe takut jadi hantu atau Zombie Kampung Pisang kot.... pastu jalan sendiri dan mengganggu orang ramai... Hebat tau bhai... Dalam dunia nih takder tempat lain yang sehebat Malaysia... hanya di Malaysia jer bhai ader benda camnie... hahaha

Punya la dasat .... kalu dah mati pon masih bergari... gua tak tau la aper cerita nih... Cukup la kalu dah mati dalan keadaan bergari tue... tangkap jer gambar tangan sedang bergari... aper kejadahnya sampai ke rumah mayat (forensik) pon masih gari tak bukak....

Ini SOP mana punya nih.... IO (Investigative Officer @ pegawai penyiasat) kes nih orang baru ker... takkan dier tak tau SOP ... takkan la dier takder budibicara.... Aper daa... Setahu gua... mengikut undang-undang... suspek yang sedang bergari tidak boleh dibelasah, dipukul atau dicederakan... Malah apa sahaja tindakan kacau ganggu adalah dilarang sama sekali... Ini SOP asal dalam perkhirmatan PDRM...

Tapi tak tau la yang ini ikut mana punya SOP... maybe diorang ikut Rahim Thamby Chik punya spesial SOP.... hahahaha


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja