Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 January 2013

Seks Suci?

Bhai ... gua biasanyer takkan tulis benda taboo dan lucah... hahaha.. walaupun tulisan gua sendiri banyak yang mengarut (bagi sesetengah orang yang berfikiran didalam kotak)... Hahaha... cuma kali nih gua nak ajak lu orang berfikir jauh... lebih dari aper yang nyata didepan lu orang... Kita bincang skit isu spiritual.... hahaha...

Bhai... aper yang lu tau pasai Seks Suci? Aper pandangan lu orang biler pengikut Khatijah Aam (isteri Abuya Ashaari pemimpin agung Al Arqam tue) buat statement dan isu tentang seks suci nih....  Betulkah ader seks suci...

Islam tue agama suci... dan setiap yang berkaitan dengan Islam aderlah suci... biar pun dari segi mana lu orang tengok.... Even ketertiban dalam pelbagai urusan... duniawi dan maknawi semuanya berasaskan dan bertunjangkan kepada ketaqwaan kepada Allah Taala.... Tuhan Rabbul Jalil....

Jadi...  seks yang berasaskan kepada ketaqwaan dan kepatuhan kepada Allah Taala adalah suci... sebab seks itu aderlah fitrah manusia.... Allah Taala jadikan manusia ini sebegini....Jadi selagi mana semuanya berpaksikan kepada Allah Taala... maka sepatutnya semua adalah suci...

Maha Suci Allah yang mengetahui segala yang nyata dan yang tersembunyi...

Oleh itu... mari gua pertontonkan satu poll yang gua rembat dari blog pengikut Al Arqam.... sila kaji dengan ilmu dan akal yang waras tanpa perlu kaitkan dengan emosi... Rasulullah S.A.W ader mengatakan... ader 73 kumpulan orang Islam... dan hanya 1 jer yang masuk syurga... jadi... gua sendiri tak berani nak kata diorang nih sesat... sebab hanya Allah Taala sahaja yang tahu...


1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja