Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 January 2013

Air : Harap CEO Syabas Tidak Terjun Bangunan

Bhai... La nih kecoh satu Selangor dan KL biler ramai peniaga dan pengguna merungut dan bercadang nak mengambil tindakan saman terhadap Syabas ekoran ketidakcekapan Syabas dalam menguruskan pembekalan air..

Hahaha... Gua harap la... Kalu semua orang nih saman... Harap jangan la CEO Syabas amik keputusan terjun bangunan.... Itu bukan jalan penyelesaiannyer.. Kiter tau la lu cuma proksi jer dan bukannyer tau nak handle Syabas tue... Kiter paham... Tapi jangan la cuba nak amik cara bodo dengan terjun bangunan.... Hahaha

Aper kata lu sedekah kan balik semua gaji yang melampau banyaknyer yang lu dapat selama nih untuk menjadi pampaaan kepada semua yang terlibat.. Gua tau nilai tue tak cukup tapi at least ader la skit...

Dan lagie kalu boleh aaa jangan lupa ... Syabas selama nih cuma handle bab kutipan jer... Bab senggaraan memang out... Takper la... Rakyat boleh tutup mata kalu lu mengaku bahawa aper sahaja tindakan Syabas selama nih diarahkan oleh UMNO... Senang jer kan... Tak payah la lu nak amik keputusan terjun bangunan Wisma Rozali Ismail kat Shah Alam tue...

2 comments:

  1. DAN MEDIA PARA PECACAI UMNO-APCO SALAHKAN KERAJAAN PR SELANGOR KONON TAK TAU HANDLE KES AIR ! ABU JANGAN LUPA !

    ReplyDelete
  2. Bhai Amuraria...

    Hahaha.. itu la diorang punya spin... hahaha... lawak bodo punya spin...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja