Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 January 2013

Kena Main Dengan Deepak?

Bhai.... Nih gua nak peringatkan ... gua nak kasi warning... gua nak kasitau .... kepada semua blogger-blogger Pro Pakatan Rakyat termasuklah media-medianya sekali.... Tolong aaa... Tolong jangan amik pot atau canangkan lagi aper sahaja statement dari Deepak Jaikishan...  Tolong jauihkan supaya Pakatan Rakyat boleh menang dalam PRU13 nih....

Tapi kalu tak mau nak menang gua nak kata mender... betul dak... hahaha...

Sebab... setiap kali korang bawak isu Deepak ker... Musa Hassan ker... semua nih sebenarnya bukanlah menambahkan kredit (untung) kepada Pakatan Rakyat... tapi lebih kepada merugikan... Sebab... orang macam Deepak dan Musa Hassan... hari nih depan kiter dier cakap lain... tak sampai 24jam... depan orang lain dier akan cakap lain plak...

Jenis tak bley nak pakai statement dier nih.... jadi... sebelum perkara nih jadi parah.... nih gua nasihatkan... tolong aaa... selepas nih jangan pick-up dan ulas aper sajer statement Deepak atau Musa Hassan.... biar la diorang nak melalak aper sajer... lantak diorang la...

Kalu Deepak nak dedahkan itu ini berkaitan Rosmah Mansor ker... Najib Razak ker.... tolong jangan amik pot.... kiter diam dan tengok jer... biarkan Deepak melalak sorang diri.... Nih karang kalu kiter layan... tetiba jer mangkuk bernama Deepak nih berpusing 360 darjah.....

Skrang nih peluang Pakatan Rakyat untuk menang dah cukup tinggi... jangan plak pasai ikut sangat nak layan Deepak dan Musa Hassan kononnya diorang dah insaf berbagai... terus peluang Pakatan Rakyat terbongkang... tergolek dog... hancusss....

Dulu pada Disember 2012 gua ader ingatkan lu orang sumer pasai benda nih... tapi rupanyer ramai yang masih leka... dan skarang sudah kena... contoh yang terbaru aderlah pasai "kununnya" novel tulisan Deepak sudah ader dipasaran yang ditulis sendiri olehnyer..errr... aper namanyer... "Black Rose" ..... hahahaha ..... walhal karangan masa SPM dulu pon Deepak kantoi ... hahaha .... skrang dengar citer dier dah nafikan bahawa novel tue karangan dier.... aper daaa....  ramai yang kena main dengan Deepak nih....

3 comments:

  1. Deepak oh deepak..lepas ni keling mane plak nk kluar.

    ReplyDelete
  2. Betul cakap lu bro, ini semua dia org buat bloggers hilang tumpuan..Dia org cuba alihkan isu supaya Blogger pakatan main isu ni..Deepak ni Propaganda sajer..Jangan layan isu ni langsung..Isu yg saja memerangkap bloggers PR sahaja...Yang penting aku mintak PR memerintah 1 ari nanti, Dataran Merdeka Orang Melayu Boleh berniaga Air Tin Kat sana sesuka hati..Bukan apa, DBKL suka rampas barang2 perniagan orang2 miskin yang berniaga tolak trolli, kesihan aku tengoknya...

    ReplyDelete
  3. Bhai Carlos...
    Hahaha..... lepas nih diorang tak pakai keling dah... diorang akan pakai mat saleh... hahaha

    Bhai Amrayy...
    Lu masih berniaga air tin lagi ker... Wei.. #KL112 kalu lu berniaga mesti lagi masyuk... meniaga asam dan jambu la wei...

    DBKL tue dengki.. kalu warga asing .. diorang biarkan jer... ker diorang dah masyuk.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja