Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 January 2013

Bila JATI Dan PERKASA...

Bhai... Gua nak tanya nih... Satu soklan cepumas... Hahaha... Bila JATI dan PERKASA nak edarkan terjemahan Al Quran dalam bahasa Cina dan Tamil kepada masyarakat Tionghua dan India....

Takkan la tak cukup modal nak cetak terjemahan Al Quran dalam dua bahasa tue... Takkan la dana tak cukup... Hahaha... Ibrahim Ali dan Hassan Ali bukan ker kaya... Mesti boleh support punya... Hahaha

Atau... JATI dan PERKASA gempak jer lebih.... Hahahaha... Macam gampangvjee kan.... Kata pejuang Islam... Tak cukup modal kalu boleh pinjam duit dari Zulkifli Nordin.... Hahaha... Dier kan pejuang Islam sejati... Hahaha

3 comments:

  1. Tak boleh Bhai... MCA & MIC tak bagi...

    'ILMU' nak buat Al-Quran terjemahan bahasa Tagaloq...

    COBOL

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Untuk keselamatan lu, Yong delete komen tu... Buat apa2. You can email me if nak gebang atau pergi ke facebook Yong di yong intan noor.

    ReplyDelete
  3. Bhai Cobol...
    Hahaha.... bahasa Tagalog tue... hahaha... hebat... hebat... sehebat pengerusi ILMU... hahaha

    DeeDee Yong...
    Baiklah... terima kasih ....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja