Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 May 2013

Nasihat Dari Agensi : Jangan Terikut Mainan UMNO

Bhai.... nih gua mewakili suara-suara operatif dari dalam Agensi yang mintak sangat gua publishkan benda nih untuk perhatian Pimpinan Pakatan Rakyat dan semua penyokong serta pendokong Pakatan Rakyat.....

Harapnyer akan ader la yang boleh tulung sampaikan kat pimpinan atasan dalam Pakatan Rakyat.... gua dan operatif lain maleh aaa nak sound direct...

Camnie..... '

Tolong jangan terikut mainan UMNO sehinggakan akan ader beberapa siri perhimpunan aman berskala besar di Selangor, Kuala Lumpur mahupun di Putrajaya... bukan aper.... bukan kitorang nih takmo nak tengok dan saksikan himpunan aman pelbagai rakyat berbilang kaum macam nih..... kitorang suker rakyat tanpa mengira kaum berhimpun secara aman....

Cumanyer...

Takut nanti tetiba ader anasir UMNO/BN yang buat provokasi dalam perhimpunan tue... sampaikan silap-silap boleh "trigger something so called" kekecohan... yang akhirnya akan menyebabkan Operasi Lalang diaktifkan semula.... Kitorang takmo benda camnie jadi.....

Jadi... sama ader lu orang sumer dapat kawal supaya takder provokasi dari agen anasir UMNO/BN masa berhimpun nih... atau lu orang tak payah la berhimpun beramai-ramai... cukup jer edarkan tandatangan ramai-ramai petisyen... kalu dapat tandatangan 1/3 rakyat Malaysia.... senang skit nak bawak usul supaya perkara penipuan dan sebagainya dalam PRU13 dalam disiasat dan diambil tindakan.

Ader paham ka??....

Bacaan Tambahan : Gua Dah Bagi Hint


3 comments:

  1. Pengundi kali pertama yg mengidap skizofreniaMay 9, 2013 at 3:20 AM

    Gua fikir pelbagai strategi untuk reelection 5 dan pru14. Sekarang ini memang lihat umno cuba guna teknik 13 Mei untuk buat MAGERAN. MAGERAN ini x payah 2/3 control 100%.

    Jadi cadangan gua yg pertama ialah isu dakwat kekal. Ini semua pengundi kena x kiralah karat biru, karat hijau, atas pagar atau rakyat marhaen. Saman pengerusi SPR atas kenyataannya membuat penipuan dakwat kekal. Saman ni terus mahkamah x payah pegi balai so report x dibakulsampahkan. Fokusnya pengerusi SPR. Kalau attack SPR ni susah sikit sebabnya backupnya dan saman badan kerajaan susah sikit tapi kalau saman manusia ni ada peluang kemenangan. Bila ramai kalau 10000 pengundi saman x bankrap dia. Kalau orang itu tamak harta kita serang harta dia jgn kasi can licin je sampai habis.

    Cadangan gua yg kedua tu tentang tag ubah. Kalau umno perang psikologi dengan tag "takutkan melayu dengan cina" kita tukar "ubah" dan "inikalilah" kepada "Hijrah PR". Dengan guna perkataan "Hijrah PR" ini nampak kaum cina tidak rasis dan lagi menguatkan sokongan kaum atas pagar. Tapi kita perlukan sokongan kuat dari cina dan pimpinan PR sendiri supaya menggunakan "Hijrah PR" sebagai motto kita.

    ReplyDelete
  2. bhai,

    malaysia berada dalam persimpangan. ke sebelah sana untuk duduk lagi 50 tahun di bawah rejim ubn dan terus diperbodohkan dengan segala macam tipu daya atau menuju sebelah sini, berhijrah ke arah yang lebih baik bersama suara majoriti tanpa prejudis, rasisme dan rasuah yang bakal menjahanamkan negara kesayangan ini.

    persoalannya, apakah cara yang paling afdal untuk hijrah itu tanpa mengganggu gugat keharmonian dan keselamatan rakyat keseluruhannya? diharapkan g.e. sebagai jalan terakhir demokrasi tapi tengoklah apa yang SPR buat untuk pedajalkan suara majoriti itu?

    tanpa solusi yang konkrit, kita akan terus berbicara, berblog, terus takut dengan ancaman rasisme untuk 50 tahun lagi tanpa melihat 'cahaya di hujung terowong'. kita akan terus ditipu dalam g.e waima g.e ke 33 sekalipun, result tetap akan berpihak pada UBN.yakin la...

    malangnya rakyat malaysia iaitu aku, engkau dan kita semua...

    ReplyDelete
  3. Bhai Pengundi Skizofrenia...
    Hahaha... betul tue... chanteq gak kalu guna "Hijrah PR" tue... gua sokong... hahaha

    Bhai Anonymous...
    Tue la pasai... susah ... sebab kita kat sini dah mentaliti camnie... hahaha ... memang malang...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja