Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 May 2013

Satu Lagi Bodoh

Bhai... Cuba lu nasihatkan si bangang nih... Bagitau kat dier... Kalu tak tahu nak membezakan parti politik dan institusi kerajaan... Tolong keluar dari Pakatan Rakyat... Tolong berambus... Sebab perangai tak tau nak membezakan antara institusi politik dan institusi kerajaan nih hanya UMNO dan BN jer yang berpenyakit camnie.....

Kalu ingat dah dua penggal boleh naik jadi ADUN tue dah rasa besar sangat... Dah rasa bongkak ... Dan dah nak jadi perangai macam UMNO/BN... Tunggu la sikit masa lagi... Konfirm perangai camnie akan ditolak oleh geng-geng ABCD... Sungguh...

Same goes to mana-mana orang dalam Pakatan Rakyat.. Tak kisah la lu DAP ka... PKR ka... PAS ka.... Ini kitorang bagi warning... Perangai macam nih kiter tolak... Dan kalu berterusan perangai macam nih... Pada PRU14 nanti... bukan stakat UMNO/BN akan bungkus... Dengan PKR, DAP, PAS dan lain-lain akan bungkus...

Jangan jadi bangang... Cukup la ramai pimpinan yang dah bangang nih... Jangan tambahkan korum...

4 comments:

  1. Bhai...nak kejor elaun pengarah lah tu, kurang kurang pun 2-3 ribu sebulan...tiap tiap kali datang meeting ada elaun lagi...yang kena wat kerja dan pening kpala ceo, spt aku ni jugak...Bagi aku cukop cukop lah kerja AA & Z associates ni..ko rang faham fahamlah.

    ReplyDelete
  2. Pergghh...ini cadangan perwakilan UMNO masa PAU ker? haahaaa....

    ReplyDelete
  3. kadok2 nak naik junjung... demi rakyat konon...jgn kena jual lagi sudah... selalu rakyat kena jual.. pakai timbang kati pulak tu...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja