Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 May 2013

Gua Dalam Perjalanan Ke Kelantan

Bhai... entry pendek jer nih...

Gua skarang on the way to Kelantan Darul Naim... ader urusan kat Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian esok... bertolak malam-malam nih memang best... dah kira stendet gua dah nih... hahaha... cumanyer.... kalu ader kelapangan esok... gua nak try melawat Nik Aziz...

Itupon kalu semuanya free esok... kalu sibuk... Lain Kali Lah.... hahahaha

Aper-aper pon.... gua buat dua tiga kerja skali jalan nih.... urusan di USM satu hal... urusan di Tumpat plak satu hal.... dan urusan di Kota Bharu plak satu hal..... pergh.... gilers....

Harap tarak kena saman AES lar..... hahahaha

4 comments:

  1. bawak kete elok2 bhai. bilboard kempen keselamatan jlnraya ada byk ditaja oleh 'kerajaan'. ingat yang tersayang..:)

    ReplyDelete
  2. biar la orang tu nak jadi apa pun biar la mereka dengan hidup mereka.
    yang penting dia tak kacau anggota tubuh korang sudah.

    ReplyDelete
  3. sy student usmkk, en ctt ni yg mane? kalau tak boleh mintak sign otograf.. hahaha ^^

    ReplyDelete
  4. bhai,

    just want to passing note to anon 12:39am, for your info, kalau nak kenal en b++, he's the one who using iphone dan kejap2 dok belek iphone tu,coz update blog and cek komen2 kat cni! hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja