Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 May 2013

Otak Udang

Bhai..... kesian sungguh la kat mamat nih.... skrang terpaksa jaga kolam udang jer.... hahaha.... nak buat camana... Selangor sudah kalah kepada PR....  dalam dibawak masuk pengundi impot pon masih lagi boleh kalah... aper nak jadi lar.... terpaksa la jaga kolam udang,,,,

Lepas tue sudah tarak jadi Menteri... maka memang kekal la jaga kolam udang .... hahaha.... sebab itu lah pemikiran dan pandangan dier skrang sudah jadi macam "otak udang"  walaupun masih lagi hidup dan mempunyai otak yang besar... tapi stakat itu jer la... hahahaha...

Sebab itu lar dier boleh kuar statement camnie.... hahaha.... statement "otak udang" ....

Orang bukan tak suka sistem pilihanraya... tapi orang tak suka SPR dan cara pengendalian sistem pilihanraya yang memang terkenal banyak menipu sejak dulu lagi.....  tapi yer la... kiter cakap banyak pon takder maknernyer... sebab semua tue masuk dalam "otak udang"

Otak...... Otak...... Otak ..... hahaha... dah sebijik macam filem Zombie Kampung Pisang jer .... hahaha...


3 comments:

  1. nak cover BN bhai.. kot dapat projek hahaha

    ReplyDelete

  2. Noh Omar tu tak payah layan la.. dah ler muker tak berape hensem lagi buat statement haramjadah macam tu. Bukan ker masa dia pegang Kementerian dia luluskan pojek lembu NFCO bagi kat laki S***zat tu?

    Kita x kisah dia x hensem, xcun, x wangi TAPI otak tu, kredibiliti as a leader kena ler ada.

    We already are in a hutan .. hutan bandar, undang-undang yang sediaada pun macam undang-2 rimba/hutan saja... hanya yang kuat (baca: membuli, menipu) dapat menang pilihan raya! Semestinya Umno-BN & SPR!

    haha

    ReplyDelete
  3. dalam hutan pun ada law tersendiri yang dipersetujui oleh makhluknya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja