Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 May 2013

Koleksi Gambar Paling Rare Dan Legend

Bhai..... Hehehehe.... Ader orang kata gambar yang pernah gua publishkan dalam blog gua dirembat dari stok gambar orang lain... ader jugak yang kata ianya telah ditouch up... ader yang kata gambar tue telah di photoshopkan.... Hahahaha....  Gua gelak jer... Hahaha....

Nih dier gua publishkan satu koleksi gambar paling rare dan legend..... hahahaha.... For Your Eyes Only.... hahahaha .... Nama pakcik nih aderlah Pak Halim... Hahaha.... Memang Legend...






Gambar-gambar nih gua amik masa event BR1M kat Balok pada tahun 2012 dulu... gua sajer jer menyibuk kat sana.... bersama dengan kengkawan dari Harian Metro.... Hahahaha ..... Jangan mare...

Hidup Pak Halim... Hidup Pak Halim.... Hidup Pak Halim..... Hahahaha

4 comments:

  1. pak alim tu org muda ke org xsdr diri tu? kahkahkah....

    ReplyDelete
  2. orang mude perlu panduan untuk kembali mantapkan keyakinan diri pada ajaran islam yang mula longgar di kalangan mereka.

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Mungkin demer pengidap penyakit Lipodystrophy = degeneration of muscle tissues and bones. Hahaha! Kesian anak dan cucu!

    ReplyDelete
  4. Tengok body language Pak Halm ni, grenti masa muda dulu spesis geng samsing.... Kesian, sampai ketua tak ada buat muhasabah diri....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja