Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2013

Alhamdulillah....

Bhai... Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi kerana gua dah selamat sampai di Kemaman.... hahaha.... perjalanan yang memenatkan dari Kemaman ke Kota Bharu ke Kemaman.... penat tapi berbaloi....  Gua akan kerap pi Kelantan lepas nih pasai nak latih beberapa operatif baru....

Maybe lar kalu ader masa gua akan jumpa kengkawan kat sana..... cumanyer.... gua nih akan penyegan skit.... hahaha

Aper pon.... esok lusa gua akan ader benda nak storykan yang panas-panas.... hahaha.... nantikan beberapa lagi siri "Perang Di Kelantan" ..... hahaha.... dan gua takmo campur sementara nih dulu isu "Perang di Perak dan Selangor" ..... hahaha

Gua nak rehat dan tido... esok baru nak tengok aper citer.... hahaha

Chaiyokk... Chaiyokk

6 comments:

  1. eee ... berapa banyak "hahaha" daaa ... hehehhe

    ReplyDelete
  2. bro c++, kalau kelantan masih mengekalkan momentom pentadbiran yg sama sekarang ni nampak gayanya susah sikit nak menang pada pilihan raya tahun depan...

    ReplyDelete
  3. Bro c++, kalau kelantan masih mengekalkan momentom pentadbiran yg ada sekarang ni nanti pilihan raya yg akan datang payah sikit kelantan nak menang lagi...

    ReplyDelete
  4. bhai c++, kalau lu mai kelantan lg bgtau la... kita ngeteh kat kedai kopi din tokyo... :)

    ReplyDelete
  5. bhai,

    kerap ke kelantan pas ni? operatif cun tu dah pasang perangkap ke? jaga2 lu jgn sampai terkena... hahaha or lu memang sengaja masuk jerat? kahkahkah

    ReplyDelete
  6. Bhai/DeeDee sekalian...

    Hahaha.... memang banyak hahaha.... Gua memang kerap pi Kelantan... at least sebulan skali... hahaha.... tentang awek tue... hahaha... walaupun dier cun... tapi bukan taste gua... hahaha....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja