Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 May 2013

Khas Buat Pencacai Hadi Awang

Bhai..... Entry nih gua tuliskan khas buat pencacai Hadi Awang.... hahaha.... tak payah la bermati-matian nak bekap Hadi Awang.... tak payah buang masa..... daripada lu bekap dier macam nak giler... tapi dier tak amik pot pon pasai lu.... hahaha..... Dier sudah senang...... ader dier pikir pasai lu ka.... hahaha

Hahaha..... lebih baik lu suruh Hadi Awang tue bawak fakta dan bukti fitnah dier terhadap Dr Nasir itu hari..... Kalu dier tabley bawak bukti dan fakta....   buat malu jer jadi Presiden PAS.....

Gua bertelagah ngan Hadi Awang pasai isu politik... takder kena mengena dengan keilmuan agama dier.... ader paham ka para pencacai Hadi Awang ooi....

Selagi Hadi Awang tak berani nak jawab beberapa isu yang pernah gua tuliskan dalam blog gua... selagi itu la semuanya tarak selesai...


  1. Kenapa menipu dalam muktamar
  2. Kenapa menipu ahli PAS
  3. Kenapa menipu penyokong PAS
  4. Kenapa menipu penyokong PR
  5. Kenapa buat deal dalam gelap dengan UMNO (walaupun tau benda nih salah)
  6. Kenapa buat fitnah
  7. Kenapa kuarkan watikah calon PRU tanpa pengetahuan SU Agung PAS
  8. Kenapa suruh undi calon Bebas .. bukannya calon PR
  9. Kenapa sabotaj PR

banyak lagi sebenarnya... tapi cukup la yang ini dulu.... hahaha..... kepada para pencacai Hadi Awang.... sila suruh dier jawab benda nih..... dan jangan jadi pencacai bangang macam pencacai UMNO..... hahaha... cukuplah pencacai UMNO jer yang bangang... jangan tambahkan korum..... hahahaha

P/S : Khas untuk Ahmad Shabery Cheek.... jangan ingat lu duduk kat Kementerian Penerangan tue... sudah ader lesen besar sama lu untuk buat kerja celaka....  dan jangan memperkudakan Kementerian Penerangan.... cukup la Rais Yatim sorang dulu tue yang buat perangai macam bangang.... 

2 comments:

  1. Ntah la Bhai

    Hadi Awang ni antara salah seorang ulamak yang dipuja tapi tutur kata dan tingkahlaku dia kadang menimbulkan keraguan.. berbeza dengan Nik Aziz.

    Adakah dia ni boneka yang dikawal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai BKT...

      Ntah la bhai... Maybe la kot.... Ader lu pernah dengar dier kena tahanan ISA?? Hehehe ... Akta Hasutan ker?? Masa kes Ibrahim Libya dulu tue.... Hadi Awang ader kena tahan ker oleh PDRM??

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja