Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 May 2013

Ucapkan Tahniah Kepada Diri Lu.

Bhai..... Hahaha... ramai yang tak sedar dan tak tahu bahawa sistem AES telah dapat merakamkan banyak kesalahan memandu lebih dari halaju pada musim cuti sekolah nih.... Hahaha...

Gua dapat info... yang semua saman-saman nih akan sampai ketangan pemandu dan pemilik kereta yang terlibat dalam tempoh seawalnyer dua minggu lagi... Jadi.... janganlah marah dan mengamuk biler dapat surat saman nih...

Patutnya lu orang ucapkan tahniah bila disaman AES nih... hahaha... terutama skali bagi yang telah mengundi BN pada PRU13 baru nih... patut lu orang berbangga.... bukan senang lu orang nak sedekah duit kat Kerajaan Malaysia... Ucapkan tahniah kepada diri lu... Lu berjaya disaman AES.... hahaha

Jadi... biler lu orang dapat surat saman tu.... relaks... jangan mengamuk.... berbanggalah... bahawa lu orang memang sebenarnya suka disaman.... terutama sekali orang yang karat biru BN tue... dan yang telah mengundi BN pada PRU13.... jangan marah yer.... hahahaha

Kalu lu orang ader kawan yang karat biru BN yang jugak dah dapat surat saman dari AES.... korang ucapkan tahniah kat dier... kalu dier bising marah-marah... lu amik kapla mamat tue dan hentak jer kat dinding.... hahahaha....

Bodoh punya orang.... hahaha

10 comments:

  1. Bhai,

    gua dok kat selangor, kurang la sket chances nak hentak kepala org ke dinding! hahaha xpe, next week gua gi kedah, ada kot peluang nak menghentak ni... kahkahkah...

    ReplyDelete
  2. Gua rasanya 2 hari lepas mungkin sangkut la kalau ada AES yg beroperasi..
    naya2...
    tapi wa tak pernah bayar saman lagi beb walaupun ada bebrapa keping saman ekor...
    kah kah kah kah kah...

    ReplyDelete
  3. Kedah dah start pasang AES lalalala..

    Apa nak buat orang Malaysia yang sayangkan BN ni kaya raya.. Tu Najib bagi BR1M rm500 boleh tahan sampai setahun.. :)

    Selamat membayar AES..

    ReplyDelete
  4. bagi penyokong asli omno jangan lah buat rioh pasai AES ni bayo aja lah
    suka bayar tak sama ngan tak suka bayar berlebihan

    ReplyDelete
  5. eh bhai,

    nanti tak lama lagi lu tak boleh dah vroom vroom lu nye motor masuk area bandar sebab ada 1 makhluk sudah buat proposal nak haramkan motor main area town! kahkahkah macam ni nye jenis makhluk pun leh naik pangkat?? dia tak dapat banteras jenayah, habis 1 malaysia penunggang motor dia dendam!! pesal tak haramkan terus kedai jual motor kat Malaysia ni, kan senang.get rid of the problems once and for all...

    aku dok imagine mat despatch ngan pizza deliver sok2 nanti gi hntar surat/pizza bawak kete or naik bas! confirm sejuk pizza aku, weiiii!!!

    bangang!

    ReplyDelete
  6. sendiri pilih sendiri tanggung..tahniah penyokong BN yg dapat surat saman...

    ReplyDelete
  7. Bhai, yg dapat br1m bukan selalu lalu jalan yg ada aes pon...Yg rumah dekat dgn aes ni mereka dah expert kat tempat tu...Mungkin tak akan kena kalo tak berkhayal di kwsn ada aes...Bagi gua pulak, memang patut carutkan org yg kena aes ni sekiranya bising2,walhal mereka yg setuju tu...Gua nak dengar dari mulut2 mrk ini, kalo kena aes akan redha seredha2nya...Gua takat ni, belum kena lagi aes krn mmg sensitif betul tengok signboard gambar kamera tu...Gua takut jugak nak kena saman laju ni...pasal sejarah hidup gua dah byk kena saman ekor...Rasa2nya dah ribu2 jugak duit melayang...hahhh, ni tgh Q ada tiket belom settle...adui2...

    ReplyDelete
  8. kena saman xpa..wa g pusat khidmat masyarakat yb BN n mintak YB tlg bayar....hehe

    ReplyDelete
  9. Assalam bro. silap besar gua pasca-PRU. ''Terjumpa blog lu!'' kalau gua jumpa blog lu before pru, kan baguih. banyak info. (Sori ayat cam cai haha. apapun teruskan usaha update blog.) - Anon takde telor. LOL!

    ReplyDelete
  10. kalo ado keto slo kat hway to tando nyo di depan ado kamero AES..harap besabo jangan nak laju jo...pesanan khidmat masyarakat...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja