Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2013

Akhirnya Ahmad Maslan Mengaku

Bhai.... sori aaa... gua cukup menyampah dengan spesis "Flower Horn" nih....  pada gua aaa.... macam mana la UMNO boleh lantik Ahmad Maslan jadi Ketua Penerangan UMNO ... patut lar UMNO terbongkang terlungkup... Hahaha...

Akhirnya Ahmad Maslan mengaku jugak bahawa keputusan PRU13 difabricated... pasai tue la dier kata... baik jer 89 Ahli Parlimen Pakatan Rakyat jangan mengangkat sumpah....

Bhai... gua nak bagitau lu.... penipuan dalam PRU13 tetap akan penipuan... tabley nak daleh-daleh lagie aaa... banyak sangat buktinya... banyak sangat kepelikannyer... macam tadi aaa.. gua bertelagah dengan Pak dan Mak Mertua gua... pasai isu penipuan SPR dalam PRU13... Gua cakap ader video yang membuktikannya...

Pak dan Mak mertua gua nih aderlah Ketua Pusat Mengundi di Johor... jadi... diorang kata video tue semua tipu punya.... semua dah diedit.... gua cakap macam mana nak edit kalu ianya diupload sebaik sahaja ditangkap menggunakan smartphone..... mana ader masa nak edit.... diorang tetap tak caya... tetap kata video tue atau foto tue telah diedit.... hahahahaha

Tapi.. biasa la... Saluran 1 nih macam tue la... gua malas nak bertekak lebih... pasai hormat Pak dan Mak mertua gua... hahaha.... tapi gua nak kasitau lu orang sumer... Saluran 1 dan Saluran 2 boleh la UMNO (Ahmad Maslan tipu).... tapi... kami nih... saluran 3, 4, 5, 6, 7, 8 sumer nih.... sori aaa...

Kitorang mahir dalam bab teknologi nih... kitorang tau yang mana fabricated.. yang mana doctored... yang mana authored... dan yang mana real..... hahahaha

Ader paham ka???


6 comments:

  1. Bijak Ahmad Maslan ni Bhai, PR jangan la jadi bodoh.. masuk pernagkap..

    Kalau tak angkat sumpah karang BN boleh lulus usul sesuka hati diaorang..

    Banyak akta sebelum ni diluluskan dengan tipu iaitu lewat tengah malam bila wakil PR balik dah hahaha.. Kalau tak angkat sumpah siang malam akta baru boleh lulus di parlimen sesuka hati kerajaan BN.

    Saluran 1 & 2 tak semua jugak Bhai ada yang undi PR dah cuma peratusan sikit berbanding aluran 3,4,5,6,7,8 yang peratusan besar undi PR.

    Takpe kita sentiasa mohon pertolongan Allah yang batil akan tetap batil dan kita ketahui juga akhirnya.

    ReplyDelete
  2. Mat Maslan Flower H ni juga adalah teman serumah Zul nordin(terlentang di SA) semasa belajar di NZ dulu..kira kwn karib la heheheh

    MG

    ReplyDelete
  3. memang saluran 1 ni dah bercendawan dan cerita lebih2 takut derhaka. pak mertua sampai nak potong jari bila sebut dap....mak mertua pulak boleh terima pas tapi tak boleh terima dap.

    esok2 kalau dap joint umno....ada org kena potong jari dan sedih sakan lah org2 tua kita

    ReplyDelete
  4. bhai,

    mat sabu cakap, saluran 1 ni jenis gigit mi pun tak putuih! karat biru! kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Hahaha... gua sebenarnya bagi ayat sarkastik buat Flower Horn nih... hahaha....

    ReplyDelete
  6. Najib dah suruh dia buat cerita ngarut marut ...... dpt alih topik tumpuan Skandal 1MDB

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja