Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2013

Utusan Malaysia Terkantol Lagi

Bhai... Utusan Malaysia nih berapa kali aaa mau kena saman.... Hahahaha... sudah banyak duit ka... Ini kasi angkat statement N.Ponnusamy nih memang la lawak.... Hahaha.. Bukan aper... sebab kalu pegawai pendaftar pertubuhan (ROS) cuba disogok oleh DAP... mesti pegawai ROS laju jer akan buat laporan polis dan SPRM.... hahaha

Nih takder dengar pon pegawai SPRM dan Polis dok siasat DAP nih....  aper cerita...

Tau la yang Utusan Malaysia memang nak cari jalan nak bagi orang Melayu Hutan lagi benci kat DAP.... hahaha.... tapi dalam pada DAP dibenci tue... ader plak sekor Melayu Hutan yang bernama ZAM tue boleh plak ajak DAP sertai BN..... hahahaha

Lawak siot... pasukan yang menang banyak kerusi (DAP) diajak untuk join UMNO/Bn yang menang seciput jer kerusi..... hahahaha

Lagi satu... N. Ponnusamy nih katanyer orang PKR... aper ker jadahnyer orang PKR campur tangan dalam isu dalaman DAP..... hahaha... ker sudah jadi ahli DAP... hahaha ... aper pon... Utusan Malaysia nih memang lawak... satu akhbar harian bertaraf pencacai yang hina... penghasut yang celaka.... hahaha... aper nak jadi aaa....

Ader akai ka.....


4 comments:

  1. DAP SAMAN JANGANTAK SAMAN. ITU HINDU SUDAH BERANI KACAU SAMA DAP.

    ReplyDelete
  2. si zam tu natang mamak la bro

    ReplyDelete
  3. MELAYU HUTAN BAWAH TEMPURUNG! LIMAU PURUT BUAH PETAI ! BUTA PERUT TADAK AKAI ! SOKONG PENYANGAK & PENYAMUN PEROMPAK KHAZANAH NEGARA & PENIPU RAKYAT,LINGKOP MESIA !

    ReplyDelete
  4. Bhai Anonymous...
    Hahaha... Hindu ker tue?? Hahaha

    Bhai Tukang Kata...
    Hahaha... gua lupa yang ini spesis Mamakian.. hahaha

    Bhai Amuraria...
    Hahaha.... ini pantun ker aper.???

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja