Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 May 2013

Pencacai UMNO Wajar Dimuziumkan

Bhai.... antara banyak-banyak statement pencacai UMNO .... yang kat bawah nih la yang paling gua tak tahan nak baca.... Hahahaha.... bingai aper aaaa sampaikan konon Muzium Negara terpaksa ditutup atas alasan takutkan kekacauan demonstrasi jalanan...

Bhai... bagi orang yang tak pernah pi KL ... mungkin la akan rasa yang kedudukan Muzium Negara nih dalam kawasan lingkungan demonstrasi jalanan... Mungkin ader yang ingat Muzium Negara nih terletak bersebelahan SOGO atau pun di Jalan Tuanku Abdul Rahman... Tak pon bersebelahan dengan Dataran Merdeka..... hahahaha

Lawak siot....

Aper-aper pon.... yang buat huru-hara dalam setiap perhimpunan aman dan demonstrasi jalanan aderlah puak-puak FRU. LSF dan PDRM.... orang awam takder buat huru-hara.... rekod video dan foto awam memang ader beribu... silap-silap beratus ribu..... dan semuanya menunjukkan bahawa FRU. LSF dan PDRM yang buat kecoh dan kepoh.... hahahaha...

Dan ... kedudukan Muzium Negara tue memang jauh dari kawasan demonstrasi jalanan... nak menipu orang ramai pon berpada lar... hahaha.....


2 comments:

  1. dulu persatuan peniaga dok melolong padahal demo buat hari sabtu depa tak beroperatsi pun.. cuti.. lol

    ni muzium pulak macam orang nak berdemo dekat dalam muzium.. :) musti muzium ni sellau penuh kan ramai orang nak pi tu kalau ada demo orang tak pi muzium sebab nak pi berdemo hahahaha.. macam shopping kompleks pulak dah muzium ni..




    ReplyDelete
  2. Bhai,

    ni muzium pun tak serupa muzium, sunyi sepi macam kubur. tah apa yang di tayang dan di claim sebagai budaya bangsa kononnya. harapkan bangunan je gah dari luar tapi isi kosong.

    seingat gua, acara last yang menarik perhatian org ramai untuk melakukan lawatan besar2an sekitar awal tahun 2000 bila muzium menayang 'hantu-hantu' melayu! beratus ribu orang datang time tu, bhai! sesak la jalan sekitar muzium waktu tu.

    tapi bukan ke pathetic sebab hantu pun diiktiraf sebagai budaya bangsa??

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja