Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 May 2013

#PRU13 : Sejam Yang Terakhir...

Bhai.... seperti yang gua dah tegaskan sebelum nih...kalu PR nak menang dalam PRU13 kali nih.... takder pilihan lain melainkan peratusan keluar mengundi mesti lebih dari 93%..... Kalu kurang daripada tue... manipulasi tahap dewa oleh SPR dengan "magic"nyer akan mudah berjalan...

Tak kisah la lu orang nak guna istilah Pengundi Hantu ker.... aper ker... tapi "magic" tue memang sudah diplankan hampir 5 tahun sudah..... sebaik sahaja selesai keputusan PRU12 pada 2008...

Skrang nih masa tinggal lagi sejam.... dan dalam sejam terakhir nih... kalu ader pengundi berdaftar yang malas nak pi.... jangan riso... akan ader orang yang akan mengundi atas nama lu orang.... hahaha..... jangan riso.... Dan kertas undi nih akan dipangkah pada kotak BN.... hahaha

Terpulang pada lu orang... gua dah bagitau banyak kali... dan gua takmo nak berkempen sebab waktu berkempen sudah tamat 12 tengah malam tadi... dan gua bukan macam macai BN ....macam TV3 dan blogger macai BN yang berlambak tue... diorang langsung tak reti nak hormat waktu berkempen yang dah tamat...

So... ader masa sejam lagi nih... pergilah mengundi.... dan tunaikan hak lu orang.... bersama kiter membuat sejarah.... dan bersama kiter menjadi sebahagian daripada sejarah Malaysia Moden..... Hahaha..

Pergilah Mengundi....
Keluarlah Mengundi...
Jangan Lupa Mengundi...

Tinggal sejam jer lagie....
Vote Now !!!.

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja