Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2013

Baek Punya Kipas

Bhai... Ini bukan entry sarkastik... Tapi ini entry bombastik..... Hahaha... Jangan mare... Hahaha....

Tadi gua singgah solat kat satu Masjid besar kat Kubang Kerian nih ... Biasa dah gua singgah kat Masjid nih... Cuma gua tak tau nama Masjid nih..... Hahaha

Sesudah gua solat... Tetiba gua terpandang baek punya kipas kat atas siling Masjid tue.... Mak aih... Godang bona kipas kat dalam Masjid tue... Panjang bilah tue gua rasa aaa paling kurang pon 8 kaki.... Pergh... Hahaha

Gua rasa aaa kalu Hassan Ali guna kipas nih kat Najib Razak itu hari... Sure dier akan dilantik sekurang-kurangnyer jadi Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri... Hahaha



Hebat kan... Lain kali kalu ader sesapa nak kipas bos dier sila guna kipas camnie.... Hahaha... Jangan guna kipas yang satu bilah camnie (Sycamore) yang macam gua guna kat rumah gua.... Hahaha ... Beli kat Australia .... hahaha... murah jer harga dier... composite.... tak pakai skru... pakai clip...


4 comments:

  1. Kipas banyak bilah ni bagus bhai angin besh selain senyap.. kalau kipas bilah kurang bising je lebih..

    ReplyDelete
  2. nelayanbimbang.blogspot.comMay 18, 2013 at 7:24 PM

    kah..kah..kah..dey bhai ko apply lah BR1M hoiitt..kesian aku tgk kipas tuh..kah..kah..kah..ituh kipas lipas bleh lah..kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  3. Bhai, bagi gua kalo nak bodek bos, tak perlu pakai kipas berbilah2...Better pakai aircond 10hp...Tentu sejuk bhai...hihihihi...

    ReplyDelete
  4. Bhai NelayanBimbang...

    Kipas Sycamore nih harga dier dalam AUD$300 ++ seunit... itu tak termasuk kos shipping lor.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja