Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 May 2013

PANAS : Kita OT Hari Ini

Bhai... Baru sebentar tadi gua dimaklumkan terdapat banyak kakitangan beberapa Kementerian yang bekerja lewat malam hari nih... Nampaknyer slogan "Kita OT Hari Ini" memang dimanfaat sepenuhnya oleh kakitangan nih..

Cuma yang pelik... Kenapa hanya sebilangan kecil orang sahaja terlibat... Dan kenapa perlu berahsia tentang kerja lebih masa nih... Takkan la OT pon nak bolot sorang-sorang... Hahaha... Kasi chan la kat kengkawan lain...

Yang lagi lawak tue... Yang buat OT hari ini bukannyer kakitangan bahagian pentadbiran atau operasi... Tapi kakitangan bahagian kewangan dan perolehan... Aik... Takkan la ader tender nak kena setel dalam sehari dua nih.... Hahaha

Ker memang sajer OT hari ini pasai nak hilangkan trace.. Hilangkan jejak... Hilangkan bukti... Hahaha.... Relaks lar...

Kalu yer pon banyak sangat buat kerja haram tue... Tak payah la nak cover-up... Allah Taala tau... Lambat laun kena gak... Hahaha...

UPDATE 9 Malam : Najib Razak berkempen dalam TV3... giler punya kerja... dan yang lagi best... ader puak sedang pindahkan berkotak-kotak dokumen la nih kat satu bangunan di Putrajaya... hahaha... tak best la kalu gua bagitau nama bangunan tue.... hahaha... Sila pantau skit.... hahaha

So ... Keluarlah Mengundi...


1 comment:

  1. kewangan la or course..
    jabatan lain semua dah lama kemas :)
    sekemas kemasnya :)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja