Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 July 2022

Bila Yang Islam Menghina Agamanya Sendiri ...

Bhai/DeeDee semua...

Tular video memaparkan seorang perempuan Melayu (Siti Amira Natasha Abdullah) yang mengatakan yang dirinya Islam dan hafal 15 juzuk dalam Al Quran .... tapi tetiba dalam program komedi berdiri tersebut dier membuka pakaian dan tudungnya lalu hanya memakai pakaian dalam...

Pada gua... Islam tak terhina pun... Islam tak tergugat pun... Islam tak jatuh pun maruahnya...

Yang jatuh hina, tergugat dan jatuh maruah adalah perempuan Melayu itu sendiri... keluarganya sendiri... emak dan bapanya sendiri...

Jadi orang macam nih sebenarnya adalah orang yang lemah akal... lemah pemikian... lemah identiti....  Jadi pergi mampuslah orang macam ini....

Tak kurang sekupang pun pada Islam .... tak kurang...

Kesian kat ahli keluarga terdekat perempuan Melayu yang bodoh itu...

Kesian.



4 comments:

  1. Sejak menteri agama di pegang oleh org PAS, mcm2 hal ttg islam timbul dan dprmainkn, adakah ini balasan atau cobaan utk menteri PAs??? Yg dlu nya lantang semasa jadi pembangkang tapi lembek ble dh jadi menteri????

    ReplyDelete
  2. Abih orang kuale tak malu ke? Udah lah joren perangai buruk pulak tu.

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya awek ni berada di tempat yang salah. Jika dia buat hal ni di strip club, tak jadi gempaq la..... Apa yg dia buat bukan lawak pun!

    ReplyDelete
  4. Budak nie nak up dan nak sangat mendapat perhatian. Dia salah platform sbb Crackhouse tu utk lawak berdiri bukan striptease club.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1