Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 July 2022

Zalim Sangat Dah Pemerintah Ini

Bhai/DeeDee semua...

Dah tak tahu nak cakap macam mana .... Untuk meneruskan hidup rasanya ramai yang dah tak mampu... Harga barang naik mencanak... Tapi Pemimpin... macam Sultan dan Raja-Raja Melayu dilihat langsung tidak terbeban... mereka enjoy macam tiada masalah... 

Yer la... dana boleh sahaja diperuntukkan buat mereka bila-bila masa...

Rakyat marhaen mustad'afin... biarlah mampus sampai ada yang bunuh diri sekali pun... tapi tidak memberi apa-apa makna kepada yang diatas nih... 

Jangan tanya dengan orang politik.. pemimpin politik... depa lagi lah tak berguna... sialan betul lar semuanya....

Moga semuanya yang diatas tue menjadi bahan bakar api neraka lah hendaknya... Aamin Ya Rabb...



1 comment:

  1. Bukan salah pemimpin politik TAPI salah pengundi yg tetap pangkah mereka tak henti2, spt tajuddin, najib, zahid, nik amar dan ramai lagi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1