Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

02 February 2022

Kekallah Sebagai Walaun

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... PAS cukup mudah... sebab pengikut, penyokong dan pendokongnya amat mudah untuk dikawal. Sebab itu la orang gelar ahli PAS itu "WALAUN" ... sebab semua ahli bawahan hanya kena angguk sahaja apa-apa tindakan dan kerja buat pimpinan... 

Jangan bantah... jangan banyak tanya...

Semua ahli PAS kena thiqah ngan pimpinan... ikut jer tanpa banyak soal jawab dan pertikaian... Wala'  ... jangan memandai dari pimpinan.... walaupun pimpinan membawa jemaah masuk dalam lubang atau gaung... ikut ja.. jangan banyak songel..

Hahaha..... betapa bodohnya dan memperbodohkan...

Kesian betul la kat walaun semua...



7 comments:

  1. Wah cara cakap dia nih kepada pengikut dah macam Korea Utara bunyinya... Dia pun jangan cakap banyak juga nanti kena saman kalah lagi dan kalah lagi dan kalah lagi

    ReplyDelete
  2. Keutamaan PAS, kalau belum lagi bodoh, eloklah diperbodohkan lagi diri agar tetap walak macam walaknya lembu dicucuk hidung. Senang ditarik kemana2. Bagi PAS itulah namanya iman tapi bagi Islam itulah dia contoh ketaksuban. So, orang2 melayu ni nak ikut PAS ke nak ikut Islam? Fikir2kanlah dan tepuk dada selidik lah iman kamu! Sebabnya, rakyat mesti ingat bahawa PAS masih lagi belum tarik balik fatwa Hadi yang dok kafirkan UMNO tetapi Hadi gak lah orangnya (gelaran ulama tu orang kurang iman je yang bagi kat dia) yang memfatwakan mewajibkan bersatu dengan UMNO demi "kerajaan Melayu Isle"! Jangan lupa bahawa orang PAS lah yang dok tak makan sembelihan orang UMNO dan tak berjemaah dibelakang imam org UMNO. Benda tu semua belum lagi ditarik balik hukumnya oleh Hadi.

    So melayu jangan mudah lupa dengan perangai hipokrit pemimpin PAS yang senang menukar hukum untuk kepentingan mereka. Dan jangan lupa gak, Kerajaan PN yang dibantu oleh UMNO ni lah yang bawa bencana, bala dan sengsara kat Malaysia n. Kerajaan gagal ni tetap gagal walaupun sekarang ni UMNO yang jadi PM. Bala bencana ni tetap dihantar kat kita selagi puak2 penyamun khianat yag menunggang agama ni jadi pemimpin. Allah SWT dah banyak turunkan bencana dah kat kita, so bila lagi nak sedar?

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
  3. Tarikh ari ni 2. 2. 2022 hari ke - 2 Selamat Hari Rayo Cino Idul Kongsi yg mulia ..AMIN

    Barua Melayu DAP@LeeKwanYew dah main Wall Street Journal balik semola...AMIN

    WSJ kata Mesia ni korup..AMIN

    Nanti Street Times Singapork kutip citer WSJ Amelika Syalikat ni..AMIN

    https://youtu.be/JhjdYK8IJQs ini link di USA pukimak pasal Mesia negara korup pasal anak tiru Kak Ros nih WSJ tak nak tapau skali ka news ni...!? AMIN

    Barua Melayu DAP@LeeKwanYew lepas ni terkinja kinja balik sahut menyahut pasai belita WSJ sama Street Time Singapok Lee Kwan Yew pukimak tu di Mesia...AMIN

    https://youtu.be/hbuYMVjoBWM link ni barua tak nak up story dlm WSJ pasal DoJ kes 1MDB elok tapau jugak lah..!? AMIN

    Macam citer Jho Low dolu dolu fitnah jijik Bossku dari DoJ WSJ, Street Times Singapok, CNBC, CNN Leshoto News Panama News Justo News memacam lagi..AMIN

    Sampai skg Jho Low , Justo saksi utama 1MDB pun lesap jadi beruang ada lesap depan idung barua barua DAP@ LeeKwanYew..AMIN

    Kes AMLA Zety keluarga penyamun depa diam wat bodo bangang.. AMIN

    PRN Johor dah Onn..AMIN

    Bangsa Johor meluat sangat dng Singapore nih...AMIN

    Sebut Lee Kwan Yew bangsa Johor paling menyampah meluat .. AMIN

    Yes Bangsa Johor tak suka Singapura..AMIN

    Bangsa Johor paling benci Singapura..AMIN

    Kalau bangsa Johor benci Singapura makna kata bangsa Johor benci barua barua Singapura disini..AMIN

    Lee Kwan Yew pernah kata Johor banyak penjahat..AMIN

    Jom ke PRN Johor kempen lupakan Singapura.. AMIN

    Pedulikan Singapura dan tinggalkan Singapura bergema kembali..AMIN

    Pukimak kan Singapura..AMIN

    Rapat eratkan hubungan Malaysia - Indonesia lupakan Singapura. AMIN

    Hapuskan barua barua Melayu DAP@ LeeKwanYew.. AMIN

    Sanggup serah Pulau Batu Putih milik Johor pada Singapura..AMIN..puuiii..!!

    Parti Barua yg serah Pulau Batu Putih yg baru daftar itu perlu dilingkupkan di Johor.. AMIN

    Pengundi Johor tidak suka Singapura makna kata benci parti barua DAP@LeeKwanYew ini.. AMIN

    Tiba tiba jer masuk IJN semola.. AMIN

    Wayang Kerala tagih sempati dah onn..AMIN

    Tumpu di Johor dolu..AMIN

    Dah pindah ward biasa di IJN.. AMIN

    Lupakan dulu PRK Langkawi..

    https://youtu.be/cOBoDT-3oM0 .. link ni si Walauncai tak nak up story pasal salah laku anak tiri Kak Ros di USA dalam journal pukimak WSJ ini link nyer..

    KHALAS

    Kong Ci Faa Chai maaa..!!

    kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 8:56 Inilah akibatnya terlalu lama sangat baca utusan tiap2 malam tonton rtm. Bila nak pilihanraya mulalah singapura dap kena balun. LKY dah lama mati dok dlm kubor tak leh buat apa2 dah tp mamat nie masih kena sengat. Kesian.

      Delete
    2. Malaysia memang KORUP AMIN

      Pemimpin melayu islam umno, Bersatu, Pas RAMAI yg KORUP...AMIN

      Mengaku Islam tapi KORUP teramat... AMIN

      Sendiri KORUP tapi tuding jari kat orang lain..... AMIN

      KHALAS

      MALAYSIA BAKAL JAHANAM AKIBAT KORUPSI. MELAYU YG BAKAL PALING SENGSARA NANTI, KECUALI MELAYU ELIT DAN KAYANGAN

      Delete
  4. Tengok walaun razman ni mesti gua komen sbb mangkuk ni spesis haram jadah.

    ReplyDelete
  5. Muhyiddin sendiri kata Pas ialah singkatan utk parti ajaran sesat. Skrg bila terdesak, dia harapkan sokongan Pas. Tak sesat lagikah din oi... Hi hi hi Nanti hang kena wala' ngan hj hadi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1