Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 February 2022

Tak Hensem Takper Janji Kaya - Walaupun Muka Macam Popeye

Bhai/DeeDee semua...

Bukan tujuan gua nak hina kejadian makhluk ciptaan Allah Taala... cuma gua nak pointkan ayat "Tak Hensem Takper Janji Kaya" nih... Hahaha... Muka Tim Leissner nih resemble macam muka Popeye The Sailor Man... sejibik tau... Hahaha...

Kalu dah Popeye ader... Siapa Olive Oyl pulak... Hahahaha...

Disini datangnya Rohana Rozhan... Hahahaha... ex-CEO Astro Berhad... Hahahaha... Adoilah...

#1MBD #TimLeissner #RohanaRozhan #Kickbacks #Popeye #OliveOyl #Similar #PetroSaudi #Rasuah #SalahgunaKuasa #Skandal #GoldmanSach #CipanTapirTenuk #SocialCritics

Sudilah subscribe Channel YouTube ini untuk lebih maklumat.

4 comments:

  1. Muka mcm popeye pun gf keliling pinggang. Ko ada? hi hi hi

    ReplyDelete
  2. Bila Tok Peti nak kembalikan akidah saudara semuslim ni.

    ReplyDelete
  3. 'Sailor' katakan, mana reti dok didaratan, nak belayar selalu lah...

    ReplyDelete
  4. Ada orang persoalkan knp leissner, roger ng dan nama2 lain yg telah disebut dan bakal disebut dalam perbicaraan di new york tidak didakwa oleh sistem legal kita. Ingat tak bekas AG kita si pandi telah membebaskan najib drp sebarang kesalahan dalam skandal 1mdb. Jadi semua cabang sistem melawan jenayah kita - sprm, pdrm, AG, pun tak berani la nak lawan tokeh. Kena faham bgmn sistem kita berfungsi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1