Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 February 2022

Takiyuddin Hassan Tahu Siapa Pengkhianat Sebenar?

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua tahu yang ramai pemimpin PAS dapat habuan jawatan dan wang dalam Kerajaan Perikatan Nasional.... Dan kita memang tahu yang mereka kekal dalam Kerajaan Perikatan Nasional (PN) sebab jawatan dan wang itu lah...

Serupa macam Abdul Hadi Awang yang mendapat jawatan Duta Khas ke Timur Tengah bertaraf Menteri.....

Semuanya kerana laba dan untung..

Sebab itulah ... ada seorang pemimpin UMNO bising bab nih..

Seorang pemimpin Umno hari ini meminta Ketua Penerangan PAS, Khairil Nizam Khirudin supaya bertanyakan Setiausaha Agung PAS, Takiyuddin Hassan mengenai siapa pengkhianat sebenar yang menghalang penyatuan ummah antara parti itu dan Umno.

Anggota Majlis Tertinggi Umno, Razlan Rafii, mendakwa ramai pemimpin PAS yang menjadi “buta tuli” selepas mendapat habuan jawatan daripada kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Hehehe.... nampak sangat la kan.. Hahaha



1 comment:

  1. WSJ kata Malaysia negara korupsi.. AMIN puii..

    Sebelum mengata nagara Malaysia elok WSJ tengok betapa korup nya kehidupan orang mereka di USA... AMIN

    https://youtu.be/_uJRrVEqtDM.

    link atas nih tak bohong okeyy polis USA (tgk smpi abis) sekadar tengok sambil gentel telo sama jugak mcm walaun disini sambil gentel telo bagi pulau..kah kah.!! AMIN

    WSJ kokok punya lantang ekor bergelumang dng taik..AMIN ..puiii

    Suh WSJ suluh sket kehidupan skid row di Los Angeles kan situ ada Hollywood tempat pojaan ahlul bait COMANGO, ahlul bait Pluralisma Murtad ahlul bait G25 dan ahlul bait liberalisma di Malaysia..AMIN

    https://youtu.be/vc7-w4szWoQ

    Kalau rasa Malaysia tak okey hang pi berambos duk USA link bawah ni tempat yg ko orang jadikan rujukan selama ini kan..!! AMIN

    https://youtu.be/yDlEO-V5lOY

    Kalau rasa Malaysia tak nyaman suma ketua ketua ahlul bait COMNGO G25 SIS Pluralist Syiah dan COMANGO Marina Gereja elok berhijrah di LA join skid row di sana.. AMIN

    Kat Malaysia tak ada skid row..!! AMIN

    Link bawah ni hahh bukak bijik mata lebar lebar baii...!!

    https://youtu.be/pWl2DrQxZAs

    Taman di Malaysia tempat riadah.. taman di Bevearly Hills tempat orang USA merempat... USA dan walaun uncle SAM malu sket la nak komen negara orang lain.. AMIN

    Negara pujaan kau orang di USA sana jauh lagi haprak kehidupan rakyat USA ... AMIN.. puii..!!

    link tu tak bohong okeyy..!!

    https://youtu.be/U-vLLWGEF1M

    Pi mintak WSJ, CNBC, Street Times Singapok, CNN, Reuters buat liputan skid row di USA... jangan menyemak kat Malaysia..AMIN

    link kat bawah ni bukak bijik mata luas luas bai..!!

    https://youtu.be/adPTvn4NLCA

    Mana perginya billionaire dari USA spt Warrent Buffet, Bill Gates Elon Mask CEO Google, CEO Amazon dll... AMIN

    Suma kan penganut agama liberalist, avengalista penyokong dan pendokong liberal COMANGO Pluralist dll... AMIN

    https://youtu.be/xYShiXMGULE

    bukak link atas ni bhai..!! AMIN

    Rakyat USA hidup merempat ada hati nak komen pasal hidup orang negara lain.. AMIN.. puiii..!! Pada mat salleh org putih dan org putih celop yang tinggal di Mesia esplly di KL.. follow Relus of Law Malaysia.. jangan nak berlagak pandai memandai mandai kalau negara kau pun rakyat dilayan macam sampah hidup..!! AMIN

    Link bawah ni haahh

    https://youtu.be/jCIAt_bQ2so

    Walaun hang pi bukak bijik mata luas luas... kalau rasa Malaysia tak okey sila berambos ke Skid Row USA tempat yg walaun jadikan rujukan negara yang agungkan kebebasan dan freedom country dsb nya..!!

    KHALAS..

    kah kah kah ..bodoo bodoo punya walaun..

    #linktutakbohongyer

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1