Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 June 2009

Manek Urai Jadi Anak Angkat

Madonna tentu suka nih... Angelina Jolie tentu suka... Catherine Zeta Jones tentu suka...

Anak anak beb....anak angkat... hehehe.. rasanyer ramai artis Hollywood yang suka ambik anak angkat... hahaha... Nie Mustapha Mohamed pun nak tiru gaya artis Hollywood.. hahaha...

Ambik.. jangan tak ambik.... angkat... jangan tak angkat....

Tapi jangan lupa kasi nafkah... kalau takder nafkah.. macam mana anak angkat nak survive.. nak hidup.. nak susu... buaian jangan lupa beri..... hahaha..

Jangan setakat janji jer... tapi kena tunaikan la bhai oooi... hahaha... tapi.... rasanya Manek Urai jadi anak angkat sementara jer... sementara nak PRK jer... hahaha... lepas tue terbongkang ler.. hahaha

Baca Sini : Manek Urai jadi anak angkat Pusat

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja