Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 May 2010

Bini Pon Kena Share

Ini sudah satu gila.... bini pon kena share.... yang bernikah tue kita dengan bini kita... tapi... lepas bernikah... kita ajak jiran share bini kita... tak ker bodoh namanyer nih... udah ler bini kita mantop macam Zizie Ezzette

Yang lawak tue... jiran tak kuar modal pon... usahkan modal kenduri bernikah haritue... tapi duit sara diri bini pon kita jugak yang sediakan... jiran dapat free jer share bini kita...

Kalu termengandung nanti.. bukan jiran kita yang nak tanggung... tapi kita gak yang nak kena tanggung kos dier... bodoh betul la.... tapi yang lawak

Lepas tue... belum jamin lagie yang jiran kita tak bawak lari bini kita... kot dier bawak lagi bini kita... kita gak yang rugi... yer la.. kita buat perjanjian dengan jiran kata ader win-win situation... tapi... yang banyak win... jiran kita.. bukan kita...

Tapi plan jiran kita nak bawak lari bini kita memang dah ader... dan punya bangangnyer kita.. ader bini lawa... tapi kerana bodohnyer kita... jiran offer ganti bini kita dengan janda dier yang rongak dan sumbing tue.. udah ler tue... badan janda jiran kita tue penuh sopak dan berbau busuk.... janda jiran kita tue pulak... kaki judi... memang hampeh la dapat ganti macam nih...

Bodoh kan.. ader bini lawa dan mantop macam bini kita.. tapi share ngan jiran.. pastue jiran offer nak tukar bini kita yang lawa, mantop dan cute tue dengan bekas janda dier yang hampeh.... macam siot jer kan....

Ini bukan lagi bodoh nak mampus.. tapi bangang tahap dewa (ganda 23 kali macam dalam SinarFM tue)

Hahaha.... (korang baca dengan akal fikiran yang terbuka aaa... jangan jadi jumud)

2 comments:

  1. hahaha..najibun mmg bongok pon.wakaka

    ReplyDelete
  2. ape nak heran lagi .. skrg sume da jadi free for all .. tu nasib bek la jiran .. ade tu tiap2 bulan bawa bini g jumpe doktor pakar sakit puan lelaki .. cina ,.melayu .. india .. bini pakai cantik .. sakit pun x .. siap cukur lak tu kadang2 .. yela nak tunjuk kat doktor .. doktor nak jolok jari masuk .. nak cek .. telanjang bulat tu .. kangkang luas2 .. pas tu kite bayar die .. pastu kite ckp lak time kasih ..

    dalam ati die die kate
    ' its my pleasure '

    mmg ape u cite tu betul .. x elok .. tapi .. yang ramai lelaki dok bawak bini p jumpe doktor tu .. kalo doctor pompuan pun leh stim tgk bini kite tambah la .. doktor lelaki .. sume jenis xberagama lak tu .. kalo doktor tu melayu kire cam xde agama lak jugak .. ilmu ape pun entah la ..

    ape nak jadi .. ntah la ..
    wa bini wa sori la nak bawak p jumpe doktor2 cibai ni ..

    kite ade agama .. kalo jage bini kite cam xjage maruah agama Islam gak ..kalo camtu ugama Islam xde bezanya ngan ugama kafir len ...

    bile mati nak mandi mayat pun kite cari pompuan untuk pompuan .. haram lelaki mandikan ...

    ni dok hidup .. sihat walafiat.. ntah la ...

    wa mals la nak ckp .. wak pikir la sendiri ...mmg ape yang berlaku yg awak post tu xelok .. tapi yg saye ckp ni berlaku kepada ummah ..

    patut pun kite jadi kalam kabut skrg .. tenggelam punca .. bala da turun ...

    Astaghfirullah al Azim

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja