Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 December 2010

Sama Level

Pergh... sama level dah... kira aper yang ader dalam citer Tamil dan Hindustan tue ader gak relevennyer kat Malaysia nih... sama level tue.... hahaha..

Kalu dalam citer Tamil atau Hindi... banyak kali ditunjukkan bahawa ader Menteri.. Ketua Menteri ... dan Ahli-Ahli Politik yang korup.. rasuah.. gangster... malah yang jenis kaki perogol pon ader... hahaha... bukan satu dua citer Tamil atau Hindi yang paparkan mesej nih... tapi banyak sangat...

Rupanya... benda yang samer gak ader kat Malaysia....so... agak-agaknyer la.. penerbit filem di India tue smash Ahli Politik, Menteri dan Ketua Menteri kat negara dier ker.... atau dier tembak Ahli Politik, Menteri dan Ketua Menteri di Malaysia nih... hahaha..

Semua kategori ader... cukup syarat... malah maybe ader lebih dari itu....

Bukan setakat Menteri buat maksiat... biasa sangat dengar... tapi sampai ader yang merogol tue.... buka tak biasa dengar... kalu yang dirogolnyer tue pucuk muda... tak terkezut la gua... tapi yang dirogol tue sama tua atau lebih tua dari anak dier sendirik....

Ntah-ntah bukan setakat Menteri ini yang merogol... tapi anak menteri nih pon amik peluang merogol mangsa yang sama... ala... aper der hal... bapak gua buat... takkan gua tak boleh nak buat... kalu bapak gua marah gua buat... gua kasitau mak gua (Datin) pasai nih... hahaha

Macam mana lah ibu bapak Menteri ini nak mengaku anak... sebab perangai macam setan/sotan .. buat malu jer mak bapak dier... ooooo... takper.. maybe pasai dier anak yang tiada ibu dan bapak... hahaha...

1 comment:

  1. bro blog gua ketuapolis.blogspot lu leh deleted daan ganti dgn URL wa yg baru
    http://malaysiandotcom.blogspot.com
    tq

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja