Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 July 2017

Elok sangat la tue

Bhai/DeeDee semua....

Elok sangatlah kalu begitu... Yer lah sekarang sudah jadi parti adk abang... itu sebab sudah boleh ada sama...

Hahaha....

Nanti masa PRU14... bolehlah buat khemah panas sama-sama.... Terbaeklah...


1 comment:

  1. Begitu terdesaknya UMNO untuk meraih sokongan rakyat hingga terpaksa berlakon teruja dan seronok dgn kedatangan seorang wakil PAS yang hanya bertaraf Imam masjid? Apakah sandiwara baju pink sedondon dan drama melayu basi bertopengkan solidariti dgn Rohingya dulu langsung tak laku malah rakyat hanya pandang sebelah mata dan mencebikkan bibir? Walaubagaimanapun Den ucap tahniahlah kat UMNO dan PAS yang beria2 nak berbaik2 dan bercemolot. Dan lebih elok lagi buat kenyataan rasmi dan tok sah lagi berselingkuh dibelakang rakyat. Kami geli tengok gelagat UMNO dan PAS ni tidur sebantal dan hidup serumah tapi konon2nya masih bermusuh. Lebai Idris bila lagi nak lancar jentera pilihanraya PAS kat Parlimen Pekan? PAS hanya minat nak tanding kat Permatang Pauh je? Parlimen Pekan tak ganggu sebab PAS musuh UMNO? Errr...tak logik tu!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja