Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 August 2017

Penghasut Sampai Jadi Kes Memali Tu Siapa?

Bhai/DeeDee semua...

Betul Mahathir Mohamed adalah terlibat dalam Insiden Kes Memali... Betul... ini memang terbukti dan fakta... Malah ramai sangat yang tahu...



Tapi....

Janganlah kita dok salahkan Mahathir Mohamed seorang jer dalam Kes Memali ni... kita kena salahkan jugak penghasut yang memulakan dan membakar sentimen pada masa tu....

Yang menghasut dan membakar sentimen sampaikan UMNO itu kafir, sembelihan tak halal malah sampai ada yang bercerai laki bini janglah kita lupakan dan buat derk...

Penghasut tu tak lain tak bukan adalah Abdul Hadi Awang itu sendiri dengan Amanat Hadi yang diucapkam di Banggol Peradong dulu...

Pasai Abdul Hadi Awang ni la maka insiden Memali boleh menjadi medan pertempuran dan menyebabkan kematian dan kecederaan....

Sialan betul lar...




2 comments:

  1. first time gua perasan Amanat Hadi diframe dan digantung oleh penganut pas ni bila singgah rumah sedara di Segamat. dah jadi macam azimat. sedangkan amalan takfiri jelas ada dalam ucapan Hadi. moga sempat bertaubat atas kacau bilau umat Islam angkara Amanat itu.

    ReplyDelete
  2. Oleh kerana dah paparkan amanat tu aku nak tanya kamu ayat yg mana satu gamaknya yg mengkafirkan UMNO?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja