Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 August 2017

Pergh, Waraknya Kaki Pukul Nie?

Bhai/DeeDee semua...

Ramai orang tahu Amir Bazli kena pukul... kena belasah... Hahaha... cuma kes polis ini jadi rumit... jadi kompleks... dan akhirnya masuk bawah timbunan kotak-kotak dan fail kat bilik stor fail... kat satu bukit tue...

Hahahaha...

Aper pon... sejarah pukul dan belasah tak boleh nak tutup mulut orang... orang tetap bercerita... kalu tak ... takkan la ader peribahasa Melayu kuno yang mengatakan.... "Manakan bangkai gajah nak ditutup dengan nyiru" ... atau "Mulut tempayan boleh lah ditutup, mulut orang belumlah tentu"...

Kalu ikut peribahasa Melayu Raver ... "Benda ader dalam FB dan IG, mesti akan viral" .... hahahaha



Tapi biler tengok mamat nie yang cukup bangga dengan kaum kerabat dier di Jawa tu jadi nampak macam warak dan "insaf".... maka gua ber "tabayyun" la... "Husnudzon" la sikit...

Hahahaha.... menjadik la lakonan dier ni... boleh sama level ngan Rahim Noor atau kalu tak pon dengan Rajinikant... hahahaha

Hahahah....

3 comments:

  1. dlm dok berdoa tu, dia terfikir jugak, kalau BN kalah dlm PRU14, kemana aku nak lari ni.

    ReplyDelete
  2. Tengok muka pun dah tau memang KAKI PUKUL KAKI REMBAT .SILAP SILAP DIA NI TAIKO BESAR SAMSENG 1 MALAYA.dah tua tu ingat ingat lah ALLAH swt.ingat menantu dah mati akak dah mati cuma giliran kau jer belum lagi.

    ReplyDelete
  3. kiro bersyukur la weyh ado hok nok bekki...ado hok nok katok pencurik...harap puok ulamok buak kiro plop denge puok penyamun. Guane gaye ulamok pakat denge penyamun? Pade doh toksey mene...toksey putorjaye... doh klik molek..doh jadi gu..toksey kawe ko parti menopos...juboh serban ikut Abu Lahab Abu Jahal..bukan ikut Nabi!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1