Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 November 2017

Kalau Tak Menipu Itu Bukan BN Namanya

Bhai/DeeDee semua...

10 cakap dari BN, 18.95 tak boleh dipercayai.... terukkan...

Hahaha....

Sejak berkawan sama baju ngan geng lebai, lagi mengarut lawak bodoh BN...  Tambah lagi biler bercerita bab tak sengaja terpaparkan logo BN dalam Parlimen masa perbentangan bajet...



Hahahaha.... slaid tu saper yang sediakan? bukan disediakan oleh staff Kementerian Kewangan ka? Takkan la staff Kementerian Kewangan tu ada logo BN dalam sistem komputer dier???

Atau...

Atau slaid itu disediakan oleh staff pejabat pusat BN..??? Hahaha... kalu staff pejabat pusat BN memang logik la ader logo BN dalam komputer dier...

Hahaha...

Sebenarnya.... perletakan logo BN dalam Parlimen pada masa perbentangan Bajet tu memang disengajakan... sebab sebahagian dari tindakan "subliminal message" yang sengaja dibuat untuk mempengaruhi tindakan dibawah sedar para penonton terutamanya penduduk luar bandar yang rata-rata hanya mempercayai RTM dan TV3 sahaja...

Ianya bukan tidak ader makna ... sebab sebenarnya dalam imej yang terpapar di TV... kita boleh meletakkan beberapa imej terpendam dalam satu gambar yang jika ditayangkan berulang kali akan dapat ditangkap oleh minda dibawah sedar penonton tersebut dan akan mempengaruhi tindakan penonton itu sendiri...

Russia, Amerika Syarikat, China, Korea Utara, Israel dan beberapa negara lagi pernah membuat ujian yang sama dan hasilnya memberangsangkan.... Ianya pernah dibuat seawal 1930'an lagi...

Jadi.... kesimpulannya... tipulah kata tak sengaja terpapar logo BN masa perbentangan bajet dalam Parlimen tu.... karut ja.... huhuhu

4 comments:

  1. Sebenaqnya yang pi bubuh lambang dacing BN itu dilakukan oleh puak DAP, oghang BN tak sedaq pun....

    Ajenye macam gampang sial betoi BN tu!!!

    ReplyDelete
  2. itu dikatakan bagus utk penghadaman....

    ReplyDelete
  3. bro...kalo lu berani cube bagi pencerahan sikit tentang tentera malaysia di saudi membunuh rakyat yaman....dah takde keje sangat ke?

    ReplyDelete
  4. MOHON EXCHANGE BLOGLIST. LINK BLOG TUAN TELAH DIMASUKKAN..

    SALAM PERKENALAN : Admin BANkami Blog

    www.bankami.blogspot.com

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja