Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 July 2018

Nepali Times : Zahid Hamidi Saman Hari Selasa

Bhai/DeeDee semua...

Takkan lah tiada angin pohon akan bergoyang?? Lainlah kalu ader beruk yang goncang... hahaha

So... takkan lah sesaja ja Nepali Times nak buat citer tentang kaitan Zahid Hamidi dengan Bestinet Sdn Bhd... takkan lah kan... hahaha...  siapa lah Zahid Hamidi kalu Nepali Times nak kaitkan...

Melainkan Nepali Times ader bukti... ader semua bahan untuk kaitkan Zahid Hamidi atau ahli keluarganya ngan Bestinet Sdn Bhd... macam la kita tak tau kaitan dengan kes nak bawak masuk 1.5 juta warga Bangladesh untuk bekerja kat Malaysia....

Hahaha... Takkan lah Zahid Hamidi taknak saman Nepali Times...  takkan la nak tunggu hari Selasa kot.... Selasa bila tue??? Hahaha

Bila lah SPRM nak geledah rumah Zahid Hamidi dan keluarganya.... kot-kot boleh jumpa berguni harta Qarun Ahmad Albab..... Hahahaha

Lawak siot...

4 comments:

  1. igp perkasa... igp hebat... jalanan kes ni mesti spt kura2.. macc takan buka fail turut siasat imigresen... PH mesti mati pucuk... PH mesti kena liwat pdrm & imigresen kaw kaw... sebab PH lembikkkk... dah dpt jawatan & kedudukan lantak laaa ko rakyat.! banzai..!!! hidup igp...

    ReplyDelete
  2. buang masa aja serbu rumah dia ni
    takkan dia nak terus jadi boddooo
    duk simpan bahan bahan dalm rumah
    nak cari penyakit lagi
    sprm pung banyak lagi kes tersimpan tak buat siasatan lanjut

    mana kes polis simpan duit di pulak pol
    kes polis melaka n kopi
    mana kes xco johor baham duit
    mana kes kat pejabat km melaka hari tu
    oi bnayak lagi tak buat tindakan
    kalau ni gomen tak tegas abeh la
    macam mana nak tegas kalau pak mentokri
    pun ada kes lama
    susah banyak susah mau bersihhh

    ReplyDelete
  3. Kena buang kepala2 polis zaman bn yang jadi penyamun dan penerima komisen baru siasatan dapat berjalan dengan lancar. Menteri Dalam Negeri patutnya diterajui oleh orang yang tiada kaitan dengan umno kalau tak macam nilah jadinya.

    ReplyDelete
  4. Najib rembat yang mega2 luar negara. Zahid defend, coverup Najib dia rembat yang dalam negara.

    Semua projek KDN ada jaga pintu gate... pekerja asing skim besar Bangla, Nepal. Dengar projek tukar Sistem Imigresen (Skin) konsessi 30 tahun pun kena pow bagi saham sulit.

    Memang berbaloi rakyat Malaysia sampai ke cucu cicit tanggung hutang negara, 2 ekor ni pow siap2 komisen dan rasuah.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja