Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 July 2018

Sg Kandis : Akhirnya Kantoi Juga

Bhai/DeeDee semua...

Takder apa yang gua mau lebih-lebih cerita... melainkan ada pihak tu sudah kantoi... Dah lama dah gua tau... sejak sebelum Muktamar ke 59 lagie... hahaha

Takpa.... selagi boleh belit... belit dan pusing lar.... walaun bukan paham pon.... walaun bukan tau pon diorang kena kencing berkali-kali.... hahaha

Konon mau memperkuatkan Islam dan Melayu.... awat... calon PKR tu kapir ka??? Hahaha.... Walaun bukan kenai sangat pun ngan Lokman Adam tu...

Gua cukup kenal ngan Lokman Adam... Farouk dan Hamdan pon rapat ngan Lokman Adam dan adiknya... Lokman Adam pernah menetap di opis Seksyen 13 Shah Alam ngan bininya masa tergolek dog dalam bisnes dulu...

Gua kawan baik ngan Lokman Adam... macam gak gua kawan baik ngan Ezzam ... dan Jamal Lari Indon.... malah gua kawan gak ngan Tantawi PPV masa dier belum glamer lagi (itu pon kalu dier ingat la kat gua)... macam gak gua berkawan ngan YB Fuziah sebelum dier glamer dalam Politik.. So gua kenal la perangai kawan-kawan ni..

Aper pon... yang kantoi tetap sudah kantoi... gua cuma gelakkan jer ... terutama skali walaun-walaun yang totok dan bebal.... hahahahahahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja