Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 February 2018

Patut Abdul Hadi Awang Masuk Maharaja Lawak ....

Bhai/DeeDee semua...

Untuk kesekian kalinya.... Gua nak bagitau yang gua respek ilmu berkaitan Agama yang Abdul Hadi Awang ader..... Cuma yang gua tak respek dier adalah dari segi politik dan sedikit peribadi dier.... Hahaha.... Gua tau walaun cukup hangin ngan gua... sejak dari kes kat Masjid Rusila lagi.... Hahaha

Wei.... paling cikai sebulan sekali mesti gua akan solat di Masjid Rusila..... tapi walaun sure tarak perasan punya... Hahaha.... yer la... aper la sangat ngan walaun..... Hahahaha

Tak puas hati ker??? Hahaha... keahlian gua dalam PAS tak pernah dibatalkan aaa...... ader paham.... gua dah join sejak 1985 lagi aaaa..... Hahahaha

Okeh... dah melalut banyak nih..... hahaha

Yang gua nak citer nih aderlah pasai kenyataan Abdul Hadi Awang yang katanya dier kritik dan komen serta menegur gak pasai 1MDB..... hahaha.... tapi semuanya secara tertutup..... Hahaha... tertutup lah sangat.... Hahaha..... alasannya konon PAS adalah pembangkang yang menasihati,.,. dan bukan hanya marah....

Hahahaha.... sembang tak hinggat dunia lah Abdul Hadi Awang ni.... Hahaha..... gua percaya aaa.... semua ni sekadar alasan dan jawapan bodoh ja.... Biler dier jumpa Najib Razak mana ader berani nak sembang benda ni,.... terkulat-kulat ader la.... Hahaha....

Abis kuat pun Abdul Hadi Awang kritik, marah dan komen serta menegur dalam hati ja.... Hahaha.... dalam hati ja bhai..... Hahahaha

Bab dier citer yang dier bising kat dalam Parlimen tu..... jangan la nak tipu semua orang.... Hansard Parlimen kan ader.... semua boleh semak.... Mana boleh padam Hansard tue.... Hahaha.... yang orang tahu.... PAS dan Abdul Hadi Awang hanya sekadar pasu bunga ja dalam Parlimen tue.... hahahaha.... berkecuali.... hahahaha

Gua rasa lebih baik Abdul Hadi Awang masuk Maharaja Lawak .... kot-kot boleh menang Audi Q7 ka.... boleh bagi kat second wife tu gantikan Toyota Fortuner tue.... Hahahaha..... Ini gua rasa aaa.... pasai terlebih Fill Kudha ni...... hahaha

Oh yer.... Walaun aper yang tahu.... pasai tu la Abdul Hadi Awang boleh sembang lebat.... sebab sumber maklumat walaun hanya dari HARAKAH dan website rasmi PAS ja..... Hahaha... tak gitue Nik Amar......

Hahahahahahaha


P/S : Esok kalu free .... gua akan dedahkan satu perkara yang tak kurang hebatnya macam kes MARA Inc dan FELDA ....... keyword dier.... 368 ILA ...... masyuk.... masyuk.... kena rembat sebelum PRU14 .... sesuatu yang boleh goyah Barisan Nasional dan Najib Razak nak jawab...... Hahaha

5 comments:

  1. Esok ey..I follow..

    ReplyDelete


  2. Cipan, lu selalu sebut pasal respek kat ilmu ahWANG Hardik tu, hu hu..
    Ilmu geng2 majlis SYORRUU dorang nih buang kat jamban jer laa!

    Coba lu pikir sikit jer, salibus yg si ahWANG Hardik belajar tu bukan salibus yg nabi SAW salibuskan.. shbt2 nabi SAW takde ikut pon salibus tuu.
    Shbt2 nabi tak gila bodoh kejar MA dan PhD yg diiktiraf unesco tu bhai!

    Salibus yg ada kat Mesir,Jordan @ kat Arab dari dulu sampai skrg nih adalah salibus yg tlh diatur dan diperkenankan oleh grand-DESIGN by Unesco, by DEWATA raya n by pembesar2 pemberi "WATKAH" sama mcm kat Malaysia gak, dibwh telunjuk USA/BARAT/omputih yakni bani Yahudi dan Nasrani hi hi..

    Begitu ACUAN nya, maka begitulah hasil nya..ular2MAK dajjal=pemBOHONG!!

    Bahkan ada senat dan ramai professor2 serta pensyarah2 Yahudi yg mengajar bab2 falsafah sejarah dan usuluddin kat univ. Al-Azhar tu weh!

    Klu nabi SAW dan shbt2 nabi tuu, takdir nya hadir skrg nih tengok salibus serta title2 MA dan PhD ular2MAK tuh..adakah lu rasa nabi SAW dan shbt2 akan respek ular2MAK tu bhai?

    Sbb tu lar ular2MAK camnih sgt mudah utk disembelih kena JUAL dan kena BELI hi hi hi!

    Can u see d BIG picture? Lu ada paham ka!??

    ReplyDelete
    Replies

    1. Sesiapa shj yg benar2 benar2 benar2 "terSENTUH" utk mengkaji mmpelajari sbnr2 KBNARAN yg hakiki utk benar2 mnjd pewaris-nabi TAK de teringin sikit pun nak dpt MA @ PhD drp kabel unesco tu bhai..

      Sikit pun TAK teringin nak masuk univrsiti tajaan unesco tu hu hu, itu semua sampah bangkai buang kat jamban jer weh!

      Biasanya bila dah dpt MA PhD dan Profesor pastu dpt ler pulok WATIKAH dan gelaran2 kapla-Datuk, Datuk Silly n Tans Silly dari Dewata Gopalraja pemegang mohor BOTOL2-besar ye dok? Nampok ke dok nih??

      Ada ke cenggitu tradisi ulamak pewaris nabi? Cer pikior cikit!

      Sbg contoh seorg pewaris nabi, cuba kaji sikit riwayat Tok Kenali..

      Can u see d BIG-picture bro?

      Delete
  3. Lambatnya esok....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja