Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 March 2018

Azwan Bro Pun Bangang Juga Rupanya

.Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... Azwan Bro nampaknya sengaja nak kenakan SKMM dan Syarikat Nuemera Sdn Bhd lar.... Kan ker baru ni SKMM dan Syarikat Nuemera Sdn Bhd mengatakan tiada kebocorsn data peribadi pengguna telefon di Malaysia... SKMM kata kes itu adalah berita palsu.... Hahaha.. Walaupun ramai orang teknikal tau yang data tu dah lama bocor.... hahahaha.... Bukan baru ni bocor... Tapi dah cukup lama.... Seawal 2006 lagi kalo tak silap.... Hahahaha

Sekarang ni.... Azwan Bro dah kantoikan SKMM dan Syarikat Nuemera Sdn Bhd.... Sebab Azwan Bro dah setuju yang data tu dah memang bocor.... Hahaha...

Wei.... Satu benda gua nak habaq kat Azwan Bro dan geng-geng bangang dalam UMNO/BN dan walaun..... Nombor telefon semua boleh dapat dengan mudah ja.... Guna simple dara mining kat FB pun dah cukup..... Atau guna data minimg flaws kat dalam Google Search tue... Hahaha ..... Kedua-dua tempat ni ader beberapa flaws dier yang programmer boleh exploit.... Samer macam kalu nak dapatkan alamat emel bagai.... Hahaha .... Kalu lembam sangat... Boleh guna Yellow Pages.... Tak pon dalam grup whatsapp pun boleh dapat banyak nombor tepon lar bongok..... Hahaha ... Itu belum lagi kat website www.cari.com.my, www.majalah.com atau www.mesra.net ..... Hahaha

Lain kali pi la belajor wahai Azwan Bro .... Tu la.... Unit IT UMNO tak pandai buat kursus ka.... Hahahaha







P/S : saya tak lupa.... memang tak lupa....  harap maafkan

2 comments:

  1. Biasa la....org dah senang...tq

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar nama azwan bro, tp ingin tahu sape dia ni. Mcm femes je.Dia event manager ke, atau wedding planner mcm man kajang tu ke? Bagi pencerahan sikit abang.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1