Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 March 2018

RUU Berita Tidak Benar

Bhai/DeeDee semua...

Huhuhu... Lepas ni ... Kita tak dapat la tengok siri televisyen "Laugh For Gags" ..... Sebab takrifan RUU Berita Tidak Benar merangkumi keseluruhan isi kandungan rancangan ini...

So lepas ni pulak... Radio ERA boleh la pulak kena tindakan ... Sebab buat rancangan "Panggilan Hangit" ..... Huhuhu... Itu semua takper la lagie... Rancangan Melodi pun boleh gak kena tindakan sebab banyak citer-citer yang Melodi bawak hanya cerita khanar angin ja.....

Sebab lepas ni.... Semua parti politik pon boleh dikenakan tindakan dibawah RUU Berita Tidak Benar apabila janji-janji dalam menifesto parti semuanya kelaut.... Semuanya tak benar.... Semuanya penuh dengan penipuan dan helah....

Yabedabedu..... Ramai nampaknya boleh kena tangkap dan dijatuhkan hukuman kalu mengikut takrifan dalam RUU Berita Tidak Benar ni.... Hahahaha... 

Papagomo boleh kena... ParpuKari boleh kena.... Dan ramai lagi blogger pro BN boleh kena.... Errr.... Atau depa nih maksum kot???? Huhu

Abdul Hadi Awang pon boleh kena pasai bawak citer pil kuda dulu tue.... Hahahaha


1 comment:

  1. hadi kt ruu355 tu hudud.

    ini berita palsu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1