Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 December 2023

Khilaf La Konon? Hahaha

Bhai/DeeDee semua...

Ini semua ayat coverline.... Konon khilaf la sangat.... Hahaha... Sebagai seorang peguam... takkan Ngeh Koo Ham tak tau perbezaan dalam perundangan.... Takkan la boleh sampai khilaf... sampai keluar kenyataan macam tue...

Ini semua sengaja nak test ground jer.... nak tengok ader dibagi peluang dan muka ka...

Macam sial jer... Dah tau tak beragama Islam... lagi mau sembang nak campur tangan urusan orang Islam... Adoilah.... 

Ini masalahnya bila rasa diri dah kuat... parti dah kuat... sokongan dah kuat.... Kalu dibiarkan makin menjadi-jadi.....  payah.... Ader orang Islam pulak yang sokong benda camnie... bangkai punya orang la.... bangkai...

Seperti kaduk naik junjung jadinya nanti...

=================
DAFTAR PERCUMA: Income bulanan Affiliate minima RM5 secara pasif : https://bit.ly/3UoWYX1
Buat konten video YouTube anda dengan mudah dalam masa 5 minit : https://bit.ly/3KEuTHL
Bisnes Online Guna Whatsapp? Mudahkan proses dengan : https://bit.ly/3Kp3RTD
Dapatkan Bitcoin Percuma Setiap Saat Anda Melayari Internet Browser : https://bit.ly/44xF74S
Dapatkan MoneroCoin FREE sekarang : https://bit.ly/3MaSQaJ 

Nak kekal berkuasa, boleh kompromi banyak benda - Bangkai Betullah


3 comments:

 1. Kehebatan madani.

  Dalam setiap parti ada pengikut extreme.
  Tapi pemimpin akan buat penerangan dan matikan fakta extreme sebahagian pengikut.

  Amat berbeza dengan pas dan bersatu.
  Pemimpin, pengikut bersekali ustaz2 mereka extreme tak bertempat dan kekadang nampak bangang.

  ReplyDelete
 2. puak sial macam dajai
  kerja nak rosakan orang islam siang malam
  sejak bila pulak nak buat hukum Allah kena minta setuju puak kapir
  bila pulak nak gubal hukum jinayah dari Allah???
  nikah cerai harta niaga dah ada

  bahaya zina n akibatnya

  24:1. (Ini adalah) satu surat yang Kami turunkan dan Kami wajibkan (menjalankan hukum-hukum yang ada di dalam) nya, dan Kami turunkan di dalamnya ayat-ayat yang jelas, agar kamu selalu mengingatinya.

  24:2. Perempuan yang berzina dan laki-laki yang berzina, maka deralah tiap-tiap seorang dari keduanya seratus kali dera, dan janganlah belas kasihan kepada keduanya mencegah kamu untuk (menjalankan) agama Allah, jika kamu beriman kepada Allah, dan hari akhirat, dan hendaklah (pelaksanaan) hukuman mereka disaksikan oleh sekumpulan dari orang-orang yang beriman.

  24:3. Laki-laki yang berzina tidak mengawini melainkan perempuan yang berzina, atau perempuan yang musyrik; dan perempuan yang berzina tidak dikawini melainkan oleh laki-laki yang berzina atau laki-laki musyrik, dan yang demikian itu diharamkan atas orang-orang yang mukmin.

  Allah memperingatkan dari bahaya perzinaan yang dapat menodai kehormatan dan diri pelakunya. Allah menyampaikan bahwa pezina tidak boleh menikahi perempuan melainkan dengan perempuan pezina pula karena keadaan mereka sama, atau menikah dengan perempuan musyrik yang tidak mengakui keharaman zina.
  Begitu pula perempuan pezina tidak boleh dinikahi melainkan oleh laki-laki pezina. Adapun orang yang menjaga kehormatan maka dilarang menikahi mereka. Atau dinikahi oleh lelaki musyrik yang tidak mengakui keharaman zina. Dan orang-orang beriman diharamkan menikahi mereka, kecuali mereka yang telah bertaubat.

  ayat ini elok dikupas dalam khutabh ramai yang dengar n ambek paham
  apa hukum penzina yang nikah bukan penzina
  apa status pernikahan itu
  nak cari menantu elok pastikan dari bukan penzina perasuah kaki arak judi perokok dll maksiat
  bahaya zina

  ReplyDelete
 3. Bila dgr org kafir cina neh nak masuk campur urusan ugama islam darah aku menyirap ke kepala tetiba...Tetiba bengang.BRITISH pun tak brani masuk campur dia pulak acah² berani..

  ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1