Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 February 2011

Sudah Dekat?

Pergh... Sudah dekat ka mau PRU13? hahaha... gua tengok sana sini jalan sudah kena repair... selalu banyak susah mau tengok lori JKR.... skrang nih senang nak tengok... hahaha...

Lampu jalan pulak banyak yang sudah dan sedang direpair... hahaha... haiya.... tanah kubur pon ader pihak yang tolong bersihkan... hahahaha...

Ini petanda aper aaa... hahaha.. Takkan petanda ader ADUN atau Ahli Parlimen yang akan kiok lagi kot dalam masa terdekat.... hahaha .... Aper-aper pon... kalu ader yang nak kiok tue... kiok la cepat sebelum April.... hehehe

Kalu sudah lepas April... hahaha... sudah tarak guna... hahaha

Lu tak percaya... mari kita tengok kalu ader ADUN atau Ahli Parlimen yang kiok dalam bulan Mac nih... ader tak SPR akan umumkan tarikh PRK... kalu takder... itu tandanya PRU13 sudah dekat.... hahahaha...

Kepada ADUN dan Ahli Parlimen Katak.... hahahaha... bersiap la untuk melompat... tapi jangan silap lompat... hahaha... kalu tak lompat pon... mesti akan kiok punya.... sapa mau undi sama Katak... hahaha... this is the last time Katak dapat jadi ADUN atau Ahli Parlimen... hahahaha

Lu tengok harga RON95... ada mau naik ka... tarakkan dalam masa terdekat... sebab aper... sebab PRU13 sudah sangat dekat... kalu naik jugak ini jam.... hahaha.. mampus la itu Barang Naik.... hahaha..... Tapi jangan terkejut... kalu Barang Naik menang besar... tak lama.. seminggu jer harga RON95 akan naik... hahaha.... pasai apa... pasai harga dunia sudah naik... pasai harga petrol di Malaysia masih lagi rendah... hahahaha....

Lagi satu mau tengok aaa... lu tengok skolah cina... hehehe.. kalu dapat banyak peruntukan.... hahaha... itu macam sudah mau dekat la... hahaha....

Bulan 3 nih insuran kenderaan akan naik... hahaha.. lu agak boleh lepas ka... hahaha... kalu semua orang kasi bantah... mau kensel itu insuran naik kalu... hahaha.. tapi kalu tarak sapa bising... hahaha... insuran banyak untung ooo....

28 Febuari adalah tarikh akhir bayar saman... hahaha.... kita tengok... memang ramai akan bayar saman tue... takper.. biasa la.. orang Malaysia... tapi... lu agak-agak... ini saman punya tariff akan naik atau tidak.... PRU13 sudah dekat... naik kalu... mesti kalah... hahaha....

1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja