Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 April 2011

Ghairah Maut

Hahahaha... Hampeh... tak sangka la gua..... semua kerana ghairah maut... abis semua planning..... mmmm... ntah ler... aper nak jadi nih....

Ini semua bukan kerana kesan sampingan Tongkat Ali, Viagra maupun Misai Kucing... tapi semua sebab keghairahan sebahagian besar orang dalam Pakatan Rakyat (terutamanya nama-nama penting dalam Pakatan Rakyat)...

Selama nih yang menggagalkan atau mengkantoikan mana-mana perjuangan alternatif bukanlah disebabkan kerana Barisan Nasional itu terlalu kuat ataupun terlalu baik... tapi kerana sikap bodoh dan bangang yang ditonjolkan oleh sebahagian besar "kuda-kuda kayu" yang terlalu mudah memberikan bola tanggung kepada Barisan Nasional...

Sikap yang ghairah tak tentu hujung pangkal dan tak tentu hala ini nampaknya berjangkit pulak dengan blogger dan webmaster alternatif.. Sekali diouit oleh wartawan ... mudah sangat dedahkan macam-macam.. semua tue macam kasi free credits atau bola tanggung kepada BN... macam haram ...

Memanglah Raja Petra akan cover up apa sahaja mengenai temuramah (yang kononnya ekslusif) dengan wartawan TV3.. tapi kesan kerosakan yang berlaku amatlah besar... Bukannya Raja Petra tak tau yang wartawan tue pasti akan twist cerita dan komen dier.... tapi dek kerana terlalu ghairah nak bercakap ngan wartawan... terus jadi satu isu... daripada takder penyakit ... cari penyakit...

Dulu Anwar Ibrahim, Khalid Ibrahim, Azmin Ali, Karpal Singh, Lim Kit Siang, Hj Hadi, Nik Aziz dan ramai lagi yang selalu diperdajaikan oleh wartawan.. tapi kini penyakit yang sama terkena kat bloggers dan webmaster laman alternatif....

Dari ader peluang menang dengan besar di Sarawak... terus... jadi macam sial.... sudah la..... ini semua penyakit bodoh tak boleh diajar.. cerdik tak boleh diikut.... siot betul la.... Hampeh...

Kalu perangai ini macam berterusan... jangan mimpi la nak tumbangkan BN.... yang mungkin tumbang nampaknya lebih kepada Pakatan Rakyat....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja