Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 April 2011

Info Dari Toyol Gua

Bhai.... masyuk... masyuk... lepas solat Maghrib tadi... toyol gua yang kerja kat beberapa bank-bank utama di Malaysia nih... bagitau.... yang depa dapat trace pengeluaran tunai secara besar besaran kat cawangan bank-bank di Sarawak...

Setakat yang depa kasitau gua tadi... total ader dalam 130 juta tunai... pergh .. hebat... semuanya dari akaun-akaun yang dikenalpasti milik beberapa proksi proksi Barisan Nasional... .

Nampak macam akan ader taburan duit besar-besaran sama ada malam nih atau esok pagi... huh... mewah la kejap orang kampung... hehehe... Tapikan.. seperti mana yang kiter semua tau... mesti 80% duit tunai tue akan lari kepada penyonglap-penyonglap dulu... yang baki tue baru la maybe lepas skit kat orang kampung dan pengundi... mmmm.. aper nak jadi nih....

So.... kalu la dengan duit sebanyak nih boleh sebabkan Barisan Nasional menang... memang la orang Sarawak mudah dibeli.... macam orang kat Hulu Selangor itu hari... mudah sangat kena beli... hahaha...

Tapi gua harap orang Sarawak takkan termakan budi dengan duit ringgit yang sikit tue.... gunakan kuasa korang la untuk buat perubahan kali nih... kasi tumbang itu Pehin... hahaha

Jom Berubah...

1 comment:

  1. Biasa la kalu tak pakai fulus bukan parti sekutu apco@umno-bn la ! Sapa yang banyak janji dan buat banyak projek mee segera ?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja